Prima pagină » Local » Un ieșean, la un pas de moarte după ce a fost lovit cu o furcă în zona capului! Victima, transportată de urgență la spital! Agresorul a fost trimis la pușcărie! (Exclusiv)
Un ieșean, la un pas de moarte după ce a fost lovit cu o furcă în zona capului! Victima, transportată de urgență la spital! Agresorul a fost trimis la pușcărie! (Exclusiv)

Un ieșean, la un pas de moarte după ce a fost lovit cu o furcă în zona capului! Victima, transportată de urgență la spital! Agresorul a fost trimis la pușcărie! (Exclusiv)

16 apr. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un bărbat din județul Iași a fost pedepsit de magistrați, după ce a fost acuzat că a vrut să facă moarte de om. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Viorel Marian Ioviță, zis „Gagarin”, la 5 ani de pușcărie, pentru tentativă de omor. Mai mult, autoritățile au confiscat de la agresor furca folosită la atacul virulent

Un ieșean a fost la un pas de moarte după ce a fost lovit cu o furcă în zona capului! În urma incidentului sângeros, victima a fost transportată de urgență la spital! Acum, agresorul a fost trimis la pușcărie de către magistrați!
Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Viorel Marian Ioviță, zis „Gagarin”, la 5 ani de închisoare, pentru tentativă de omor.

„Instanța confiscă de la inculpatul Viorel Marian Ioviță o furcă, cu 4 coarne metalice, coada fiind din lemn, cu lungimea aproximativă de 126 cm, lungimea totală fiind de 157 cm, iar partea metalică, cu 4 coarne, având lungimea de 39 cm. Ia act că persoana vătămată Constantin P. nu s-a constituit parte civilă în cadrul procesului penal”, au afirmat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanul Viorel Marian Ioviță, acuzat că a vrut să facă moarte de om

Procesul ieșeanului Viorel Marian Ioviță, zis „Gagarin”, a început pe data de 28 mai 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pentru tentativă de omor. Asta, după ce individul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe 10 mai 2020. La acea dată, procurorii au propus arestarea acestuia, iar instanța a admis solicitarea.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Viorel Marian Ioviță, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, pentru o durată de 30 de zile. Dispune emiterea, de îndată, a mandatului de arestare preventivă”, au afirmat magistrații ieșeni.

Potrivit anchetatorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, în mai 2020, după un conflict spontan, Viorel Marian Ioviță l-a lovit pe un cunoscut, Constantin P., cu o furcă. Autoritățile au fost anunțate de producerea acestui incident printr-un telefon la numărul unic pentru situații de urgență 112. La fața locului s-au deplasat un echipaj medical și unul de Poliție.

Victima, plină de sânge, transportată de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași

Membrii echipajului din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Iași i-au acordat primul ajutor victimei. Ulterior, aceasta a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. dr. Nicolae Oblu”, din Iași. Atunci, doctorii care l-au îngrijit pe Constantin P. au concluzionat că viața acestuia a fost pusă în pericol din cauza leziunilor suferite. La rândul lor, oamenii legii l-au identificat pe Viorel Marian Ioviță și l-au dus la audieri. Ulterior, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.
Mai apoi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au formulat o propunere de arestare preventivă pe numele ieșeanului. În acest mod, Viorel Marian Ioviță a ajuns după gratii. Acum, rămâne de văzut dacă ieșeanul va contesta sau nu sentința emisă în cazul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *