Prima pagină » Local » Un ieșean, în vârstă de 23 ani, găsit decedat într-un lac din Italia. Codruț Daniel Călugăru a fost dat dispărut în data de 13 august
Un ieșean, în vârstă de 23 ani, găsit decedat într-un lac din Italia. Codruț Daniel Călugăru a fost dat dispărut în data de 13 august

Un ieșean, în vârstă de 23 ani, găsit decedat într-un lac din Italia. Codruț Daniel Călugăru a fost dat dispărut în data de 13 august

05 nov. 2021, 11:13,
BZI.ro, în Local

Veste tragică pentru familia unui ieșean. Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe data de 19 august 2021 în apele unui lac din Italia. Mai exact, s-a descoperit trupul neînsuflețit al lui Codruț Daniel Călugăru în lacul Albano, din Castel Gandolfo (Lazio). Acesta a fost identificat, după o perioadă de două luni și jumătate. Tânărul român, în vârstă de 23 de ani, este originar din orașul Hârlău, județul Iași.

În data de 19 august 2021, un cuplu de italieni care se plimbau pe malul lacului au zărit un corp care plutea la suprafața apei.

Trupul unui ieșean a fost găsit de doi italieni, într-un lac din zona Lazio

Trupul lui Codruț Daniel Călugăru se afla într-o stare avansată de descompunere. În primă instanță nu s-a reușit identificarea cadavrului, dar după o plângere de dispariție, făcută la carabinieri din partea familiei, s-a presupus că ar fi vorba de tânărul nostru conațional.

Identitatea corpului respectiv a fost dezvăluită de autoritățile italiene abia pe data de 3 noiembrie 2021: este vorba de Codruț Daniel Călugăru, care locuia la Marino, o localitate din apropierea Romei, pe malul lacului Albano.

Codruț Daniel Călugăru a fost dat dispărut în luna august

Ieșeanul a fost dat dispărut în noaptea de 13 spre 14 august și încă nu se știe cum de-a ajuns în apele lacului.

Decesul tânărului ieșean este un mister, acesta fiind găsit după 5 zile de la dispariție, în apă, îmbrăcat cu un tricou și cu o pereche de pantaloni scurți, ceea ce presupune că a căzut în mod accidental sau că cineva l-a aruncat.

Ancheta autorităților italiene este încă în curs de desfășurare, iar rezultatul autopsiei nu a fost făcut public familiei.

De precizat faptul că Daniel Codruț Călugăru lucra în construcții. Era un băiat deosebit de cuminte și liniștit, a spus un român care cunoaște îndeaproape cazul.

Moartea băiatului este o tragedie de nedescris pentru familiari, i-a întristat profund pe toți cei care îl cunoșteau, potrivit rotalianul.com.

Un alt băiat dispărut de acasă, găsit mort de oamenii legii

Un băieţel, în vârstă de 7 ani, a fost dat dispărut timp de 4 luni a fost găsit, însă din păcate, decedat, în luna aprilie a acestui an.

Procurorii arădeni au descoperit cadavrul pe câmp. Identitatea a fost confirmată definitiv printr-o expertiză ADN care a fost realizată la Bucureşti. Cadavrul găsit era în stare avansată de descompunere şi a fost parţial devorat de animale.

Sebastian Corbei a fost văzut ultima dată pe 9 ianuarie, în jurul orei 16,30, la o stână de lângă localitatea Vânători. El plecase de acasă dimineaţa, la joacă în sat, ulterior alăturându-se altor copii pentru a merge la stână însoţiţi de un localnic bătrân. Mama copilului a sunat la 112 în jurul orei 19,00, pentru a anunţa dispariţia, când a constatat că acesta nu se întoarce acasă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *