Prima pagină » Local » Un ieșean este acuzat de tentativă de omor, după ce a încercat să își ucidă o rudă! Constantin Briceag, trimis în judecată
Un ieșean este acuzat de tentativă de omor, după ce a încercat să își ucidă o rudă! Constantin Briceag, trimis în judecată

Un ieșean este acuzat de tentativă de omor, după ce a încercat să își ucidă o rudă! Constantin Briceag, trimis în judecată

04 iul. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un ieșean, Constantin Briceag, a fost trimis ieri în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal. Anchetatorii îl acuză pe bărbat că a încercat să-și ucidă o rudă. Acesta trebuie să dea socoteală în instanță pentru tentativă de omor

Un ieșean va fi nevoit să dea explicații în fața magistraților, după ce a fost acuzat că a încercat să-și ucidă o rudă. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Constantin Briceag. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen de judecată al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Constantin Briceag, arestat preventiv pentru tentativă de omor

În urmă cu câteva săptămâni, Constantin Briceag a fost arestat preventiv pentru 30 de zile! Procurorii au cerut instanței acest lucru, în urma unei acuzații de tentativă de omor. De fapt, anchetatorii ieșeni susțin că bărbatul ar fi încercat să-și ucidă o rudă.
Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Constantin Briceag.

„Instanța admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. În consecință, ia față de inculpatul Constantin Briceag, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor asupra unui membru de familie, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă a inculpatului”, au menționat magistrații ieșeni.

Ieșeanul, acuzat că a vrut să-și ucidă o rudă

Ieșeanul Constantin Briceag a fost cercetat pentru că ar fi încercat să-și ucidă o rudă. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au afirmat că, în urmă cu câteva săptămâni, Constantin Briceag a intrat în atenția lor. Potrivit anchetatorilor, între ieșean și o rudă de-a sa a avut loc un conflict spontan. Oamenii legii susțin că totul a degenerat, iar ieșeanul și-ar fi lovit ruda. În urma gravelor leziuni suferite, victima a rămas la pământ. Incidentul a fost anunțat autorităților printr-un apel la numărul 112. La fața locului au ajuns un echipaj de Poliție și unul medical. Victima a fost preluată și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Astfel, doctorii au ajuns la concluzia că leziunile suferite de victimă au fost de natură să îi pună acesteia viața în pericol. De asemenea, polițiștii l-au identificat pe Constantin Briceag ca fiind principalul suspect în acest caz. Ieșeanul a fost ridicat și dus la audieri. Ulterior, oamenii legii au decis reținerea acestuia pentru 24 de ore, sub acuzația de tentativă de omor. Mai apoi, procurorii au propus arestarea preventivă a lui Constantin Briceag, iar instanța a admis cererea formulată. Acum, urmează ca judecătorii ieșeni să stabilească ce se va întâmpla cu acest ieșean, acuzat de tentativă de omor. De remarcat este faptul că, în perioada de pandemie cu COVID-19, numărul infracțiunilor cu violență a crescut în județul Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024