Prima pagină » Local » Un ieșean, condamnat după ce a stricat un aparat de „păcănele”

Un ieșean, condamnat după ce a stricat un aparat de „păcănele”

19 mart. 2022, 02:00,
Violina GORCINSCHI în Local

Un ieșean a fost condamnat după ce a devenit violent și a lovit un aparat tip „păcănele” dintr-un cazino. Acesta ar fi stricat dispozitivul, provocând daune de 1.150 de ei. Nicu Todică a fost pedepsit cu o amendă penală de 6.000 de lei pentru infracțiunea de distrugere și a fost obligat să le plătească patronilor cazoinoului suma reprezentând prejudiciul cauzat.

Un ieșean a fost condamnat după ce a devenit violent și a lovit un aparat tip „păcănele” dintr-un cazino. Acesta ar fi stricat dispozitivul, provocând daune de 1.150 de ei. Nicu Todică a fost pedepsit cu o amendă penală de 6.000 de lei pentru infracțiunea de distrugere și a fost obligat să le plătească patronilor cazoinoului suma reprezentând prejudiciul cauzat.

Bărbatul a lovit un aparat de jocuri de noroc din frustrarea că a cheltuit toți banii fără să câștige. Nicu Todică a fost amendat penal cu 6.000 de lei, pentru distrugere. Acesta a mai fost certat cu legea anterior, conform anchetatorilor.

 Un magistrat loveste cu ciocanelul, langa un teanc de dosare

Magistratii din Iași l-au găsit vinovat pe individ la prima instanță pentru infracțiunea de distrugere

Un ieșean, condamnat după ce a distrus un aparat de „păcănele”

Un tanar este insotit de politisti, fiind cu mainile incatusate

Un dosar asemănător este cel al unui tânăr acuzat ca a jefuit un cazino pentru zeci de mii de lei

Cazul lui Nicu Todică a fost soluționat recent. Conform magistraților, bărbatul a intrat în incinta sălii după-amiaza, fiind sub influența băuturilor alcoolice și a început să joace la aparate pe sume mici de bani. După aproximativ 40 de minute, i s-au terminat punctele și a început să lovească touch-screen-ul aparatului, defectându-l și a părăsit clădirea.

„În declaraţiile date în cursul urmăririi penale, inculpatul Nicu Todică a recunoscut săvârşirea faptei reţinute în sarcina sa. A precizat că, în octombrie 2017, a jucat la mai multe aparate de tip slot-machine, iar, la un moment dat, a încercat să dubleze suma câştigată la un aparat, moment în care a lovit cu palma ecranul aparatului, iar acesta s-a spart. Inculpatul a precizat că regretă comiterea faptei şi că intenţionează să achite prejudiciul în cuantum de 1.150 de lei persoanei vătămate. Din analiza coroborată a mijloacelor de probă administrate în cursul urmăririi penale, instanţa constată că vinovăţia inculpatului a fost dovedită şi se impune tragerea sa la răspundere penală”, au arătat judecătorii ieșeni.

 

 O masina de pompieri, o autospeciala SMURD, blocuri pe fundal  

Cazul unui bărbat care s-a sinucis din cauza jocurilor de noroc a șocat ieșenii

Nicu Todică, unul dintre mulții ieșeni care au probleme din cauza jocurilor de noroc

Cazul lui Nicu Todică nu este unul singular pentru județul Iași. Au loc multe incidente de acest gen ce implică săli de cazino, care duc la datorii, violențe și condamnări. Astfel, pe data de 23 iulie 2021, Andrei Mihai Buduroi, în vârstă de 22 de ani, din Iași, a fost arestat sub acuzația că ar fi furat zeci de mii de lei dintr-un seif al unui cazinou din zona Nicolina. Fiind violent cu angajatul din sala de jocuri de noroc, acesta este bănuit de infracțiunea de tâlhărie calificată. Acest caz este în curs de soluționare.

Un alt caz în care jocurile de noroc au făcut ravagii este cel al ieșeanului care s-a sinucis în toamna anului 2020 din cauza datoriilor la cămătari. Bărbatul în vârstă de 46 de ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din zona centrală a orașului. Conform spuselor cunoscuților, jocurile de noroc i-au creat foarte multe probleme. El a divorțat din acest motiv și a început să împrumute bani de la cămătari pentru a juca la cazino, lucru care l-a determinat în final să își ia viața. Un alt ieșean s-a ales cu un dosar penal după ce s-a enervat la „păcănele” și a distrus un aparat tip slot-machine, fiind una dintre numeroasele situații similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *