Prima pagină » Titlurile zilei » Un ieșean aduce acuzații la adresa unei botoșănence care conducea un Nissan Micra în Iași: „A schimbat banda ca la Formula 1” – FOTO/VIDEO

Un ieșean aduce acuzații la adresa unei botoșănence care conducea un Nissan Micra în Iași: „A schimbat banda ca la Formula 1” – FOTO/VIDEO

17 dec. 2022, 02:00, 17 ,
Cosmina Puiu în Titlurile zilei

Un ieșean aduce acuzații la adresa unei botoșănence care conducea un Nissan Micra pe Calea Chișinăului, dinspre Baza 3 spre zona Industrială. Acesta voia să o depășească, însă femeia a accelerat, riscând să producă un accident grav. Mai mult decât atât, după accelerare a schimbat banda, având o viteză foarte mare, fără să se asigure. Reprezentanții IPJ Iași transmit faptul că vor efectua verificări și că vor aplica măsurile legale care se impun

Iulian Bugaciu a fost foarte indignat de atitudinea botoșănencei care se deplasa cu un Nissan Micra pe Calea Chișinăului. Aceasta nu a ținut cont de legile în vigoare și a decis să accelereze, când celălalt participat în trafic a vrut să o depășească, schimbând banda cu o viteză foarte mare, fără a se asigura înainte de a face lucrul acesta. Bărbatul a făcut publică gafa șoferiței ce a fost surprinsă de camera de bord a acestuia.

o poză cu o parte din comentariile adăugate la postarea bărbatului

Iulian Bugaciu a postat filmarea făcută cu ajutorul camerei de bord pe rețelele de socializare și s-a creat o întreagă discuție

Un ieșean aduce acuzații la adresa unei botoșănence care ar fi schimbat banda ca la Formula 1

o poză cu alte comentarii lăsate de internauți

Dar, o mare parte din ieșeni i-au dat dreptate lui Iulian Bugaciu, autorul postării, încurajându-l să ajungă cu filmarea la Poliție

Iulian Bugaciu a avut o șicanare în trafic cu o botoșăneancă ce se afla la volanul unui Nissan Micra. Acesta ar fi vrut să o depășească, iar femeia, când a sesizat lucrul acesta, a decis să accelereze, schimbând banda fără a se asigura.

„Nu știu cum specimene ca astea au obținut permisul în primă instanță. Ce credea, că vreau să fac «liniuțe» cu ea?! A început să accelereze ca nQesimțita, în timp ce se afla pe prima bandă, plină de bălți, cu un risc enorm de a intra în acvaplanare. Lucru care s-a și întâmplat. Noroc că mi-am dat seama ce risc enorm apare și am frânat”, menționează Iulian Bugaciu.

De asemenea, șoferul care a întâmpinat această situație în trafic susține că pe lângă faptul că nu s-a asigurat când a schimbat banda de circulație, nici nu a anunțat ceilalți participanți la trafic, decât după executarea manevrei.

„Cum era dacă intra în mine și cum aș fi intrat eu în barele din stația de tramvai?! Dar, dacă erau oameni în stație, cam ce carnagiu ieșea? Asta după ce inițial a mers pe axul drumului, a schimbat banda ca la Formula 1 și a semnalizat după ce a făcut manevra de depășire. Persoane din acestea au permis și îți pot lua viața în mai puțin de o secundă”, adaugă bărbatul.

 o poză cu părerile oamenilor

Un internaut a adăugat o replica ironică pe seama postării și a stârnit ceilalți membri ai grupului

 Vadim Mardari: „Se grăbea după cadouri”

 o poză cu IPJ Iași și purtătorul de cuvânt

Reprezentanții IPJ nu au oferit nici un punct de vedere în legătură cu situația semnalată

Iulian Bugaciu a postat filmarea făcută cu ajutorul camerei de bord pe rețelele de socializare, unde s-a creat o întreagă discuție. Un internaut a adăugat o replică ironică pe seama postării și a stârnit ceilalți membri ai grupului.

„Se grăbea după cadouri! Prea multe cadouri au unele în cap. Bravo că ai fost atent și ai anticipat un accident”, se arată într-un comentariu de la postarea bărbatului.

O mare parte dintre ieșeni i-au dat dreptate lui Iulian Bugaciu, autorul postării, încurajându-l să ajungă cu filmarea la poliție, pentru că li se pare că botoșăneanca este un pericol public.

„Mergi cu imaginile la poliție, nu lăsa așa. Poți salva niște vieți. Nu ești sifon, dacă mergi, ești doar un cetățean responsabil”, precizează Silvae Danzan.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași comunică faptul că vor efectua verificări în vederea stabilirii situației și vor aplica măsurile legale.

„Polițiștii rutieri ieșeni s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spațiul public și efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, declară Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași, în legătură cu acuzațiile la adresa unei botoșănence.

Comentarii
  • De asta nu se poate masura prostia si nesimtirea din boston: ca e infinita. Odata ajunsi la oras, plini de glod, bostonienii devin „ieseni” insa de comportat se comporta ca la boston. Nu mai ai loc de ei. Pe toate le „stiu” iar gradul lor de civilizatie se masoara atat in gramajoarele de coji de rasarita pe care le lasa in urma cat si in virulenta replicilor daca le atrage careva atentia.
    Doar ascultati-i cum vorbesc. Bostonul ramane un etalon al neamprostiei agresive, iar a evita soferii din boston tine deja de instinctul de conservare.

  • Înainte să scuipați cu ură, gândiți-vă că toți greșim! Întrebarea mea este: această purtătoare de gargară ieftină de la Poliție, a văzut vreodată vreun hoț? Și…îi mai duce dorul fostului amant-chestor?

  • După ce vrei sa depășești pe dreapta, tot tu ești suparat🥺

  • Astia din boston is gresiti din prima.

  • Ion get pe get iesean

    Permis și taxa de întrare în Iași pentru toți țăranii care vor sa între în oraș din județele VS, BT, SV, NT, asta e singura soluție sa mai scăpăm de acești iobagi

  • pentru Iesean

    Ca tu esti rasarita nascuta din spuma Bahluiului.

  • pentru Ion get pe get iesean

    Ion nume de sluga(iobag). Ioan nume de imparat.

  • Macar stii ce e o depasire? Ce a facut soferul din filmare nu este depasire, drumul e prevazut cu doua benzi pe sens. Sper ca nu ai carnet.

  • Pe ei, pe mama lor de vinituri de la țară. Au glod pe ei, sunt îndatorați pe viață la bănci, primesc pachet de acasă însă, băi băiete, ferească Domnul să le aduci aminte că-s vinituri de la coada vacii.
    Boston, vegasluy, bacchau, aceste găuri negre ale minimei civilizații, zero total al bunului simț, vaci grase și proaste venite la Iași, ciocani puși pe chiverniseală cu fușărăi care mai de care: cărați-vă înapoi de unde ați descălecat.
    Degeaba înjurați pe cei ce vă spun că sunteți vinituri, tolerați, migranți la oraș. Adevărul supără, dar asta NU vă schimbă statutul.

  • @ Ion(nume de sluga)

    Mare prostoi mai ești Ion,get pe get iesean!
    Cred că ești,născut,crescut,în buricul târgului Iași…
    Nu se vede,după inepțiile care le debitezi!
    In schimb ești get pe get neam prost!!!!!

  • Pentru șo pe ei

    Și tu ești slobozit din spuma Bahluiului?

  • Jack pt.Anonim decembrie 17, 2022 la 7:01 am.Sper ca nu ai permis.Depasire este operatiunea cand l-ai depasit pe cel din fata ta de pe banda ta si revii pe banda initiala in fata celui depasit.Daca soseaua are mai multe benzi inseamna ca se circula cu viteze diferite si nu inseamna ca soferii se depasesc intre ei daca fiecare isi pastreaza banda de circulatie pe care se afla.

  • Bugaciule esti un mare ….sofer. Prost. Ca multi altii care in loc sa fie atenti la condus sunt atenti la filmat

  • Mai intai sa vedem barna din ochiul nostru si dupa paiul din ochiul altcuiva. Asa ar fi mai intelept, in rest e can can.

  • cam nefericita asocierea de imagini, unii o sa creada ca soferita este Anca Vîjiac

  • Tot din BT era și autocarul care s-a răsturnat…

  • Jean Jujeanu

    E naplacuta situatia cu oamenii acestia veniti din provincie. Neplacuta in primul rand pentru noi, ca trebuie sa ii suportam, neplacuta si pentru ei (da’s multi!!!) pentru ca ei se cred integrati cand de fapt sunt in cel mai bun caz tolerati.
    Ce am putea face ?
    Sunt totusi o sursa de venit. Primesc de la bastina lor haleala, bani de cheltuit pe figuri (ca oricum cine angajeaza din boston, etc le da mai putin decat unui iesean), bancile castiga cu nemiluita de pe urma lor, la fel dezvoltatorii, fabricile de mobila, beton, bricolajele, etc. Plus ca presteaza cel mai ades munci de care noi ne cam ferim (ca sa fim sinceri si obiectivi).
    Dar sunt oare aceste argumente in stare sa contrabalanseze inghesuiala, prostia si mitocania nativa pe care ne-o demonstreaza zilnic ? Ne-am descurca onorabil fara ei, sau macar de nu ar mai fi bostonieni si vegasluieni care (zic drept) nu au nici o sansa sa se civilizeze. Astia sunt din pacate cei mai multi oplositi aici. Astia au cel mai mare tupeu, mai ales ca sunt constienti ca nu exista nimic mai jos de ei. Ramane la bunul nostru simt sa ne prefacem de cele mai multe ori ca nu vedem mizeriile lor si sa profitam cat se poate de pe urma prezentei lor nedorite intre noi.

  • Pentru jean jujeanu

    PROVÍNCIE, provincii, s. f.=Teritoriu sau localitate dintr-o țară situate în afara capitalei. Jean=Ion, nume de slugă, este șoldovean de pe malul Nicolinei nu din capitală. În altă ordine de idei, Suceava a fost capitala Moldovei mai mult decât Iașiul

  • Cei mai prtosti conducatori auto sunt cei din Boston si cei din Vegas ,nai sunt unii care fac UBER SI BOLT ,nu cunosc orasul ,nu stiu sa vb decat cu UAAI SI BAII ….asa niarta aplicatia siii vraiii .Vai mama lor marlani neducati afara cu ei din IASI .Siktir la glodul vostru.

  • Atentie la balegarul de sub unghiile mitocanilor care ne umplu zilele de bucuria de a trai la sat. Multumim primarului ca accepta migrantii astia in municipiu, ii omeneste, ii cazeaza, le asigura parcare pe locurile celor care l-au votat, ba mai mult le da si locuri de munca. Hai sa ne organizam cumva si sa oprim invazia taraneasca ca altfel ajungem ca ei!

  • Un Bostonian

    Pentru:
    Iesean,Ion-get pe get iesean,Șo pe ei,Jean Jujeanu,Gogu,Jiji:

    Calm down!
    RELAX!

  • Plin de prosti din alte părți , sa se pună taxa de intrare în oraș , să meargă mai mult cu mijloacele be transport public.

  • Un contribuabil

    Pt Bostonian:înapoi la țărușul vostru de care va priponit mamele voastre eroine care au fătat anul și carlanul și au umplut Iasul cu merlandezi,

  • Petru ,,Un contribuabil"(la ce,la ura?)

    Și mămică ta,cocoana ieșeană,mai bine nu te făcea așa răutăcios!
    Așa ai fost învățat în familie?

  • În filmare se vede o cursă pierdută de reclamant. Premiile se împart.

  • Stați liniștiți, la capitala toți sunteți „moldoveni nespălați”:)))

  • Stați liniștiți, la capitala toți sunteți moldoveini nespălați.

  • Ne vrem orașul înapoi, vrem sa plece din oraș scursurile parvenit din județele limitrofe ale Moldovei, ne au tras înapoi Iasul acești țărani odată cu venirea lor, gata uscheala la coada vacii înapoi de unde au plecat și vrem orașul înapoi, fără acești nomazi mizerabili

  • Alt Bostonian

    BOTOSANIUL a dat numai personalități Iașiului.Exemple:
    -Mihai Eminescu,născut la Ipotești-un GENIU;
    -Constantin Simirad -nascut la Cotusca,profesor,primar,președinte de Consiliu Județean(Fie-i țărâna ușoară!);
    -Gheorghe Nichita-nascut la Dorohoi,inginer,primar(Fie-i arestul ușor și să nu-l uite amantele!).

    Mai vreți?

  • Bostoniene, sa il pui pe Eminescu langa cotuscan si dorohoian arata clar cat iti e plapuma. N-am vazut in boston pe nimeni sa ii pomeneasca pe ultimii doi. Iesenii da, pentru dezastrul pe care astia doi l-au facut acestui oras, dar in boston nu stie nimeni de ei. Cum asa ?
    PS De ce nu va intoarceti la voi in megalopolisul ala datator de atatea celebritati ? Aici nimeni nu va doreste.

  • Încă un bostonian

    Comentator ,,Numele”,am rugămintea să folosești litera mare la începutul cuvântului Boston,e totuși un nume de județ…

  • Toți Bostonienii și celelalte mamifere neevoluate provenite din județele limitrofe ale Moldovei care v ați cuibărit în acest oraș dar care încă nu v a căzut greierii din călcâie și ramele dintre degetele de la picioare, sa sugeti poola la toți ieșenii născuți în acest minunat oraș înainte de a invada voi orașul cu marlanii nespălați și curve proaste care put a vaca

  • Domnule avocat, sper ca incluzi intre privilegiatii nominalizati si scursurile umanoide care posteaza despre numele de Ion, despre spuma Bahluiului (cata fantezie !!!) si despre cotuscan/dorohoian.
    Nota 10.

  • Ce coada de mașini cu numere de Botoșani este la ieșirea din Iași…Sigur pleacă în urma comentariilor!

  • Pentru @un avocat

    Dacă domnul doar speră, privilegiații sunt siguri că domnul este o s…ă a fluviului Bahlui. Județele limitrofe au venit la Iași să ridice IQ și pentru că băștinașii au plecat pe plantațiile din vest.

  • Pentru un avocat

    Corect se scrie v-ați,v-a, râmele nu ramele. Despre supt, toți moldovenii vă doresc poftă bună și la mai multe.

  • Dece ne tot chemati vinituri pe noi ce-i din VS, Bt etc ca doar am venit la Iasi ca sa traim ca si voi m-ai bine si muncim aici. Ce daca suntem din provincie, avem si noi dreptul s-a venim aici, ce daca avem masini mai vechi poate doamna se grabea s-a ajunga undeva la medic, la gara s-au sa i-si ia copi de la gradinita doar nu a facut vreun accident. Noi platim rate ca s-a avem un apartament in Iasi si multii oamenii destepti au venit din provincie.

  • Tare va mai apărați între voi nomazi, venetici și parveniții Iașului, a ți venit în Iași din cauza sărăciei în care va scăldați în comuna voastră primitiva nu ca să ridicați IQ ul Iașului, fiindcă Iasul v a educat pe voi, bine, un fel de a spune, v a învățat sa va suiti în tramvai, în rest tot needucați și țărani nespălați santeti

  • Bă ăsta facut din labă și cărat de muște in p°°°°a ma- ti , mai taci draq din gură că-ți faci neamurile de kk

  • Peneș Bostonianul

    Răi ieșeni ! Acuma văd că se i-a și de neamurile nuastre, că zice că suntem cărați de muște. Dar neamurile au rămas departe, în satele de unde am plecat ca sa venim la Iași.
    Bun, nu toate, uite alt neam de-al meu dar din Vaslui a vrut să guste de dimineață din spuma Bahluiului și spre deosebire de bostonianca cea deșteaptă, ăsta a făcut accident. Nasol.
    Așa că, ieșeni răi, nu m-ai vorbiți mereu de bostonieni, că nici cu ce-i din vegasluy nu mie rușine.

  • Din curiozitate!!

    Bag samă ca sunteti mai mulți. Intreb serios. O fi ACEEAȘI laba si cărați de ACEEAȘI musca.Niște teste , ceva. Poate sunteți frați și nu știți.

  • Din curiozitate!!

    Bag samă ca sunteti mai mulți. Intreb serios. O fi ACEEAȘI laba si cărați de ACEEAȘI musca.Niște teste , ceva. Poate sunteți frați și nu știți , indiferent unde v-ați nascut.

  • Vine un bostonian in Iasi la un magazin SH si vrea sa probeze niste pantofi. Ieftineala.
    Se descalta, se descopiteaza si cand sa probeze (tupeu), vanzatorul vegasluyan ii ia pantofii si ii baga sub tejghea.
    V: – Va pot da numai slapi la proba.
    B: – De ce ?
    V: – Pentru ca ai glod intre degete.

  • Moldoveni nespălați

  • Ancuta Ieseanca

    Cand aud de Bostonieni VS ( Viata la Sat) NT SI SV POTI SA TRAGI APA DE LA WC!!! INAPOI LA VOI LA TARA FMM VOASTRE

  • sau trezit toti labarii din Iasi,sa suga pwla pe net,i-o cacat masa-n lift si gata-s iesenii pwlii,da’ uita ca bunic-su e de la glodenii din deal,ce sa le faci,loaze nespalate avortate pe la tomberoane!

  • Dolhasca, District of Nebraska

    Am inteles. Prin urmare, atunci cand rasa pura, cu numere de IS la masini, da navala in weekend-uri, minivacante si concedii in judetele limitrofe, noi, nemtenii, vasluienii, etc., ne vom da la o parte si-o vom astepta sa treaca, cu caciulile in maini. Sa ne traiti, boieri mari.

  • Ancutul Iesean

    Prea mare tevatura pentru o tzharanca venita cu masina la oras.
    Prea mult deranj si prea multa discutie despre provincialii care locuiesc, legal sa ilegal in Iasi. Vad tot felul de epitete scrise de ieseni la adresa lor. Da, or fi scrise la nervi insa asta nu e spiritul nostru, sa fim spurcati la gura si sa ii facem in tot felul. Exceleaza ei in asta, conform educatiei primite.
    E suficient, fara sa adaugam epitete jignitoare, sa ii numim cu prefacut respect drept ceea ce sunt. Bostonieni. Vegasluyeni. (Am inceput cu locurile din coada, doar ordonate alfabetic, ca altfel nu ii poti deslusi, nici macar dupa accent). Apoi cei din Neant. Nicaierii. Bacchauanii. Si cei cumva mai apropiati noua, cam 9%, ciucevenii. Pe ei ii salveaza istoria glorioasa precum si vecinatatea cu Bistrita, adica apropierea de un alt pol al civilizatiei. Cei de pe ultimele locuri nu au asemenea privilegiu.
    Deci e fara de folos sa raspundem jignirilor provincialilor sau sa le adresam alte formulari injurioase. Ii zici unuia ca e bostonian sau vegasluyan si gata, ai zis tot. Plus ca adevarul ustura si ii si vezi cum se oftica instant.
    As vrea sa fiu foarte bine inteles, trebuie sa fac aceasta precizare. Admir bostonienii, vegasluyenii si ceilalti locuitori ale judetelor invecinate, si snume pe cei care raman acolo de unde sunt si care nu se stabilesc in Iasi. Ii admir.
    Nu poti sa le zici sa nu vina la noi, hai, o data sau de 2 ori pe an, in fond au si ei nevoie de un ideal. De un reper. De un pol catre care sa se raporteze. Ar fi grozav insa daca ar veni fara masina si, mai ales, daca ar folosi transportul in comun. As putea chiar ajunge la o oarecare forma de respect (mai sus ca admiratia) pentru aceia. Si nu e putin lucru. Nici macar ghiolbanii „iesenizati” care in loc sa posteze pe ziarele din judetele lor de provenienta isi arata aici lipsa crasa de educatie, nici macar ei nu mi-ar putea sterge mai mult de 60% din aceasta forma de respect. Si nici asta nu e putin lucru.
    Desigur, nu ma cobor la a raspunde ratatilor provinciali care comenteaza negativ aici. Insa laud pe dna Ancuta Ieseanca pentru precizarea fundamentala ca trage apa LA WC. Si nu altminteri. Ca sa nu cumva sa banuiasca provincialii veniti de la buda in fundul curtii ca Ancuta ar avea puteri paranormale sa traga apa asa, din ceruri, ca vreo ploaie. Nu. Nu suntem decat niste oameni normali care traim intr-un oras altcandva mai frumos si mai civilizat decat e acum, de cand hoardele din boston si vegasluy (neantul si bacchaul y compris) au dat buzna si au adus jigodismul si necivilizatia lor la toate nivelele. Poate scapam cumva de ei, ca de integrat pe toti nici nu putem si nici nu merita.

  • Ex Cur Sionista

    Adevărul e că dacă mi s-ar pune piedici în a mai merge în weekend la Dolhasca (plus concediile) zău că nu știu ce m-aș face. De ciudă aș alege Dorohoi sau Săveni, până să afle și ăia cum stă treaba.

  • Troll sau Postac?

    O sa incerc sa fac diferenfa intre un troll si un postac.
    Un troll
    In general , are studii superioare
    Are un loc de munca cu computere
    Din plictiseala sau un ,,crez” isi alege un ,,stapan” care
    Ii da o ,,tinta” iar de aici
    Are o ,,simbrie”
    Si trolleaza
    Un postac
    Un absolvent de liceu , rareori cu BAC-ul trecut
    Cel mult mediocru la locul de munca
    Un nefericit
    Uraste orice si pe orcine
    Un negativist , pana la nebunie
    Intodeauna are ,,dreptate” dialigul e pentru ,,prosti”
    Scrie cate o postare, si asteapta , cu ochii cat cepele in monitor , sa fie contrazis iar timpul trece
    Si se trezeste ca are 30 si ceva de ani dar sta tot cu ma-sa si tac-su
    Daca apare Postacul2 sa il sustina , e si mai nefericit( se crede original , nu sa ii fure careva ideile) de la gazeta
    Si mai sunt si alte alea
    VOI , UNDE VA INCADRATI??

  • Bizonul bizantin

    Cocalari din toate zarile, uniti-va! Pana la urma, toata cultura voastra se rezuma la traficul auto, dar nici Codul rutier nu-l cititi pana la capat. Si totusi are si poze. Poate se face si film.

  • @Ancutul Iesean

    Sa intelegem ca tu esti in Iasi de pe vremea lui Vasile Lupu,ca n-ai neamuri in provincie,eu cred ca cei ca tine sant niste frustrati

  • Iar au venit aici specialistii in comentarii fanteziste. Unii nu merita să dețină permis de conducere și autovehicul. După ce obțin permisul, uitat ce au învățat și fac ce vor in trafic.

  • Oh, Dolhasca

    Nod al tuturor dorintelor !
    Suprem tel al tuturor destinatiilor de weekend, minivacante si concedii !
    Jind fara echivoc al nevoii de turism de calitate !
    Ce ne vom face cand noi, iesenii, vom avea dificultati in a te vizita ?

  • Chuck Norris

    Amandoi soferii aveau viteza mai mare de 50. Depasirea se face in conditii de siguranta, si nu pe dreapta. Hai sa o lasam moarta, asta nu e stire.

  • stirideboston

    nu e de mirare ca asta nu e o stire.
    daca vaca ar fi fost prinsa bauta, nici atunci

  • Doar boston are echipa în prima liga. Elitele ieșene joaca la matineu. Votează istoric trandafirii și așteaptă dimineața sa meargă la stadion.
    PENIBIL!!!

  • Pai carati-va inapoi la boston si jucati in liga I pana ce v-oi spune eu. Mi se pare un schimb echitabil sa scapam de bostonieni contra jucat in liga II.
    Cu vegasluyenii e mai greu, astora nici daca le dai apa chioara nu se dezlipesc.

  • Pentru van dama

    Trebuie să vă conducă și pe voi cineva. Vă convine, nu vă convine, asta e.

  • Pentru Ancuța ieseanca

    Ancuta Ieseanca,
    Cand tragi apa la WC, să nu te repezi să bei crezând că este țâșnitoare.

  • Pentru Ancutul ieșean

    Când Ancuta Ieseanca,
    trage apa la WC, să nu te repezi să bei crezând că este țâșnitoare.

  • Pentru liga II

    Aveți președinte din Botoșani. Poate vă ridică spre liga I. Dați dovadă de impotență fotbalistică de prea mulți ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`