Prima pagină » Local » Un ieșean, acuzat că s-a luat la harță cu 6 polițiști pentru că a fost obligat să stea în izolare! Ștefan Ciulei va da socoteală în fața judecătorilor pentru ultraj!
Un ieșean, acuzat că s-a luat la harță cu 6 polițiști pentru că a fost obligat să stea în izolare! Ștefan Ciulei va da socoteală în fața judecătorilor pentru ultraj!

Un ieșean, acuzat că s-a luat la harță cu 6 polițiști pentru că a fost obligat să stea în izolare! Ștefan Ciulei va da socoteală în fața judecătorilor pentru ultraj!

23 iul. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un ieșean, Ștefan Ciulei, a fost acuzat că s-a luat la harță cu 6 polițiști! Din câte se pare, individul a devenit nervos după ce fusese obligat să stea în izolare! Acum, acesta va da socoteală în fața judecătorilor pentru ultraj.

Un ieșean, acuzat că s-a luat la harță cu 6 polițiști pentru că a fost obligat să stea în izolare

Un ieșean, acuzat că s-a luat la harță cu 6 polițiști ! Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Ștefan Ciulei, sub acuzația de ultraj. Scandalul a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, după ce individul a devenit nervos pentru că ar fi fost fost obligat să stea în izolare!  Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească primul termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce are de spus și ieșeanul acuzat că s-a luat la harță cu 6 polițiști.

Ștefan Ciulei, acuzat de ultraj, după un scandal în care au fost implicați polițiști

Incidentul în care a fost implicat Ștefan Ciulei, acuzat acum că s-a luat la harță cu 6 polițiști, a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. De altfel, la scurt timp, ieșeanul a fost reținut. Mai apoi, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele individului.  La începutul acestei luni, autoritățile au fost anunțate despre producerea unui scandal, printr-un telefon la numărul unic pentru situații de urgență 112. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au încercat să afle ce s-a întâmplat. Numai că, spun anchetatorii, individul ar fi devenit agresiv. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, ieșeanul ar fi fost agresiv cu 6 agenți de Poliție, respectiv Petru R., Andreia L., Dragoș B., Constantin R., Marius B. și Răzvan A.

Ieșeanul, trimis în judecată după un scandal cu 6 polițiști

În urma incidentului, ieșeanul Ștefan Ciulei a fost ridicat și dus la audieri. Ulterior, mai exact pe data de 6 iulie 2020, procurorii au cerut instanței arestarea preventivă a individului, pentru 30 de zile.  Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au analizat dosarul acestuia și au admis propunerea. Astfel, Ștefan Ciulei a fost arestat preventiv sub acuzația de ultraj. Anchetatorii au afirmat că ieșeanul se întorsese recent acasă, din străinătate, alături de prietena sa. Cei doi au stat în izolare, într-un apartament din cartierul Nicolina. La un moment dat, cei doi s-ar fi certat, iar tânăra a plecat. Ulterior, aceasta a revenit pentru a-și lua lucrurile, dar situația a degenerat.

Tânăra a anunțat Poliția. Agenții au ajuns la fața locului, dar ieșeanul, în loc să se calmeze, a continuat scandalul. Când au vrut să îl urce în autospeciala de Poliție, agenții au întâmpinat rezistență din partea ieșeanului.  Acum, urmează ca judecătorii să stabilească ce se va întâmpla cu tânărul acuzat că s-a luat la harță cu 6 polițiști. În orice caz, Ștefan Ciulei va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat de ultraj. De remarcat este faptul că, în perioada stării de urgență și a celei de alertă, generate de pandemia cu COVID-19, tot mai mulți români s-au ales cu dosare penale pentru ultraj, după ce s-au luat la harță cu polițiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`