Prima pagină » Local » Un ieșean, acuzat că a încercat să-și ucidă o rudă cu drujba, trimis la temniță. Agresiunea a apărut după un conflict banal
Un ieșean, acuzat că a încercat să-și ucidă o rudă cu drujba, trimis la temniță. Agresiunea a apărut după un conflict banal

Un ieșean, acuzat că a încercat să-și ucidă o rudă cu drujba, trimis la temniță. Agresiunea a apărut după un conflict banal

15 mart. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un bărbat din județul Iași s-a ales cu o pedeapsă din partea magistraților, după ce a fost acuzat că a încercat să-și ucidă o rudă cu drujba. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Ion Sărluceanu la 5 ani de temniță pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie. În plus, magistrații au confiscat de la ieșean și drujba folosită la comiterea agresiunii

Un individ din Iași s-a ales cu o pedeapsă din partea magistraților, după ce a fost acuzat că a încercat să-și ucidă o rudă cu drujba. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat ieri pe Ion Sărluceanu la 5 ani de temniță pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie. În plus, magistrații au confiscat de la ieșean și drujba folosită la comiterea agresiunii.

”Instanța dispune confiscarea specială, de la inculpat, în folosul statului, a drujbei cu lanţ marca «DRK» tip motoferăstrău pe benzină, ce a fost utilizată la comiterea infracţiunii. Ia act de faptul că numita M.S. nu s-a constituit parte civilă în cauză şi nici nu a mai dorit să participe în procesul penal în calitate de persoană vătămată”, au afirmat magistrații ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanul Ion Sărluceanu, acuzat că a încercat să-și ucidă o rudă cu drujba

De remarcat este faptul că sentința emisă de judecătorii din cadrul Tribunalului Iași nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieșeanului Ion Sărluceanu a început pe data de 7 ianuarie 2022.
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe individ sub acuzația de tentativă de omor asupra unui membru de familie. Asta, după ce individul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 17 noiembrie 2021. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Agresiunea a apărut după un conflict banal

Oamenii legii au adăugat că, la mijlocul lunii noiembrie a anului trecut, ieșeanul Ion Sărluceanu a fost implicat într-un conflict banal cu o rudă de-a sa. Mai apoi, disputa verbală a degenerat. Anchetatorii au mai spus că ieșeanul a pus mâna pe drujbă și a încercat să o ucidă pe femeie. În urma incidentului, victima a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Iași. Aceasta a fost transportată la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi și, respectiv, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Spiridon” din Iași, pentru primirea de îngrijiri medicale.

De asemenea, oamenii legii au demarat cercetările și l-au identificat imediat pe agresor în persoana ieșeanului Ion Sărluceanu. Individul a fost săltat și dus la audieri. La scurt timp, ieșeanul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă de omor asupra unui membru de familie. A doua zi, el a fost propus spre arestare preventivă, iar judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis cererea formulată de anchetatori pe numele lui Ion Sărluceanu.

Mai apoi, ieșeanul a fost trimis în judecată sub acuzația amintită, dar victima nu a dorit despăgubiri de la acesta. Acum, urmează a se vedea ce se va întâmpla în continuare cu ieșeanul acuzat că a încercat să-și ucidă o rudă cu drujba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`