Prima pagină » Local » Un ieșean a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și a amenințat autoritățile că se va arunca în gol! Bărbatul avea un cui înfipt în frunte! GALERIE FOTO / VIDEO

Un ieșean a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și a amenințat autoritățile că se va arunca în gol! Bărbatul avea un cui înfipt în frunte! GALERIE FOTO / VIDEO

14 iul. 2021, 02:00,
Geanina Bălănici, în Local

În cursul dimineții de ieri, 13 iulie 2021, un ieșean a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și a început să amenințe că se va sinucide. Incidentul s-a petrecut în zona Baza 3, din Iași. Autoritățile s-au deplasat la fața locului de îndată ce au fost sesizate printr-un apel la 112 cu privire la incident. După zeci de minute de negocieri, Armani Postolache a decis să coboare de pe stâlp. Ieșeanul a fost transportat la spital, deoarece avea înfipt și un cui în frunte

Un bărbat din Iași a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și a amenințat autoritățile că se va arunca în gol! Ieșeanul avea un cui înfipt în frunte! Armani Postolache este bărbatul care a amenințat că se sinucide de pe stâlpul de înaltă tensiune din zona Baza 3 (E-Gros). Autoritățile ieșene au fost sesizate de întâmplare printr-un apel la numărul 112 de către un trecător, care a observat totul. La fața locului au apărut mai multe echipaje de pompieri cu scară și pernă pneumatică, respectiv un echipaj de prim-ajutor. De asemenea, un echipaj de Poliție a mers în zonă.

„Polițiștii din cadrul Secției V au fost anunțați, printr-un apel la 112, despre faptul că un bărbat a urcat pe un stâlp și amenință că se va sinucide. În urma acestei sesizări, polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului. În urma discuțiilor pe care le-au avut cu bărbatul, agenții l-au convins să coboare. Acesta a fost dus la o unitate medicală, pentru investigații de specialitate. Verificările continuă”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Ce l-a făcut pe Armani să urce pe stâlp?

Autoritățile au luat legătura telefonic cu bărbatul de 40 de ani și au încercat să îl convingă să coboare, însă „Armani”, așa cum este poreclit bărbatul, nu se clintea de pe stâlp. La fața locului au apărut mai multe persoane cunoscute bărbatului cu gânduri sinucigașe. Aceștia au încercat să îl calmeze și să îl convingă să coboare.

„Armani, te rog să nu faci vreo prostie! Coboară, să vorbim! Dacă vii jos, îți dau tot ce vrei, dar te rog să nu te arunci!”, a spus unul dintre cunoscuții tânărului.

În cele din urmă, ieșeanul Armani Postolache a fost convins, după o discuție cu oamenii legii, să nu recurgă la acest gest. La coborâre, bărbatul a surprins pe toată lumea, deoarece acesta avea un cui bătut în frunte. El a mărturisit că a furat o bicicletă și că se teme că va fi dus la Poliție pentru fapta sa.

„Am urcat pe stâlp pentru copiii mei! Am furat o simplă bicicletă, dar i-am înapoiat-o omului. Acum îmi spun că am și alte fapte în afară de bicicletă, dar nu este adevărat. Am recunoscut atunci, dar alte fapte nu mai am. Mi-am bătut cuiul în cap pentru același motiv pentru care am și urcat pe stâlp”, a spus ieri Armani Postolache.

Imediat după ce a coborât, Armani a fost dus la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. dr. Nicolae Oblu”, din Iași. Din cauza acțiunii bărbatului, traficul în zonă a fost îngreunat. Zeci de trecători s-au oprit și s-au mirat de fapta ieșeanului.

Armani este fratele tânărului care s-a spânzurat recent de un stâlp

Amintim că, pe data de 11 mai 2021, un tânăr de 30 de ani s-a spânzurat de un stâlp de înaltă tensiune, la 20 de metri înălțime, în zona Baza 3, după ce ar fi fost amenințat de cămătari. Tânărul, pe nume Ionuț, a împrumutat câteva zeci de lei și a fost nevoit să dea câteva sute înapoi. După ce ar fi fost amenințat, tânărul a început sa aibă un comportament ciudat și a spus că vrea să se sinucidă.
Atunci, mai multe echipaje medicale au ajuns la fața locului și au încercat să-i acorde primul ajutor tânărului. Din păcate, nu au putut decât să declare decesul acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *