Prima pagină » Local » Un ieşean a sunat în direct la un post de televiziune şi a anunţat că şi-a omorât mama. Apelul la 112, făcut de moderatoare – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Un ieşean a sunat în direct la un post de televiziune şi a anunţat că şi-a omorât mama. Apelul la 112, făcut de moderatoare – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

01 apr. 2021, 16:01,
BZI.ro, în Local

Incident şocant într-o localitate din Iaşi. Un bărbat a sunat la postul de televiziune Nașul TV şi a transmis că şi-a omorât propria mamă. Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut de producătoarea TV.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale şi poliţiştii, potrivit prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

„Un bărbat a sunat la Nașu TV și a spus că și-a omorât mama. Apelul la 112 a fost făcut de producătoarea TV și am trimis acolo echipaje și poliţia. Un nou mod de anunț al situațiilor de urgentă!”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE: S-a găsit victima decedată, mama, A. Elena, 69 ani cu plaga regiunea cervicală anterioară. Echipajul de Terapie Intensivă Mobila a constat decesul şi a rămas în prezenţa poliţiei. Fiul, de 39 ani, cu antecedente psihiatrice era la locul solicitării în custodia poliţiei, fără nevoie de asistenţă medicală”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

UPDATE: Individul a mai avut în trecut o tentativă de omor. În urmă cu o lună, bărbatul a dat drumul la gaz şi a închis-o pe mama sa în locuinţă. Incidentul a fost sesizat agenţilor de poliţie, iar bărbatul a fost condus la Institutul de Psihiatrie Socola. Individul a fost scos pe bază de semnătura a mamei sale.

UPDATE: La fața locului au ajuns poliţiştii criminalişti, mai multe echipaje în zonă, se face cercetare la faţa locului.

Bărbatul, Daniel Nuta Amarandei, în vârstă de 39 de ani, şi-a omorât propria mamă, Elena Amarandei, tăindu-i gâtul chiar de ziua sa de naştere. Femeia a împlinit astăzi 72 de ani.

Crima a avut loc pe strada Cazangiilor, cartier Frumoasă, municipiul Iaşi. Bărbatul este cunoscut cu probleme psihice, fiind internat timp de 6 ani la Grajduri. Vecinii menţionează că mereu s-au înţeles şi erau oameni foarte liniştiţi. Daniel lua tratament, dar astăzi este probabil să nu îl fi luat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *