Prima pagină » Local » Un ieșean a scăpat de pușcărie după ce și-a violat mătușa! Cum a fost posibil așa ceva? (Exclusiv)
Un ieșean a scăpat de pușcărie după ce și-a violat mătușa! Cum a fost posibil așa ceva? (Exclusiv)

Un ieșean a scăpat de pușcărie după ce și-a violat mătușa! Cum a fost posibil așa ceva? (Exclusiv)

14 feb. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un adolescent ieșean a scăpat de pușcărie, după ce a fost acuzat că și-ar fi violat propria mătușă. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus încetarea procesului penal în cazul lui Florin Constantin B. Totul, după ce victima, o femeie de 66 de ani, și-a retras plângerea

Un adolescent ieșean a scăpat de pușcărie după ce a fost acuzat că și-ar fi violat mătușa! Cum a fost posibil așa ceva? Ei bine, la finele săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus încetarea procesului penal în cazul lui Florin Constantin B.

„Instanța încetează procesul penal pornit împotriva inculpatului Florin Constantin B., cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol, ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către persoana vătămată. Constată că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă”, au afirmat judecătorii ieșeni.

Ieșeanul a scăpat de pușcărie după ce a fost acuzat că și-ar fi violat mătușa

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Totuși, din moment ce victima și-a retras plângerea, este greu de crezut că se va schimba ceva. Anchetatorii ieșeni spun că adolescentul Florin Constantin B. a intrat în vizorul lor în urmă cu aproape un an. Așadar, adolescentul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 26 aprilie 2021, până pe 17 decembrie 2021.
Florin are 15 ani, iar, la vârsta aceasta, și-a trecut în CV mai multe fapte de natură penală. La un moment dat, puștiul s-a gândit să-și satisfacă poftele culcându-se cu matușa lui. Femeia nu a fost de acord, dar Florin nu a ținut cont de asta și ar fi violat-o. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis atunci propunerea făcută de anchetatori pe numele lui Florin Constantin B., de arestare preventivă.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Adolescentul din Tomești a fost ridicat de polițiști

Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe 24 aprilie 2021, o femeie de 66 de ani, din comuna ieșeană Tomești, ar fi fost batjocorită de un nepot. Anchetatorii au constatat faptul că, în ziua respectivă, Maria A. ar fi fost atacată de Florin Constantin B. (15 ani). Din câte se pare, adolescentului i s-a făcut chef de sex și a decis să-și siluiască mătușa prin alianță. După ce a atacat-o pe femeie și și-a satisfăcut poftele, minorul s-a făcut nevăzut. A doua zi, femeia de 66 de ani i-a povestit uneia dintre fiicele sale prin ce a trecut, iar aceasta din urmă a mers țintă la Poliție, unde a depus o plângere pe numele agresorului.
Polițiștii au demarat ancheta, iar adolescentul a fost ridicat și dus la audieri.

Ulterior, Florin Constantin B. a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de viol. A doua zi, el a fost prezentat în fața judecătorilor, care au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele adolescentului. Acum, însă, ieșeanul a scăpat de pușcărie după ce a fost acuzat că și-a violat mătușa, deoarece victima și-a retras plângerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *