Prima pagină » Local » Un ieșean a sărit la bătaie, pentru că nu a fost lăsat să facă sex! Voia neapărat să fie primul, așa că a început să împartă pumni! Romică Gabriel Petrila, trimis la școală de către judecători! (EXCLUSIV)
Un ieșean a sărit la bătaie, pentru că nu a fost lăsat să facă sex! Voia neapărat să fie primul, așa că a început să împartă pumni! Romică Gabriel Petrila, trimis la școală de către judecători! (EXCLUSIV)

Un ieșean a sărit la bătaie, pentru că nu a fost lăsat să facă sex! Voia neapărat să fie primul, așa că a început să împartă pumni! Romică Gabriel Petrila, trimis la școală de către judecători! (EXCLUSIV)

05 iul. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Pe motiv că nu a fost lăsat să facă sex, un ieșean a sărit la bătaie. În urma incidentului, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au condamnat pe Romică Gabriel Petrila la 2 ani și 10 luni de închisoare, cu suspendare, pentru vătămare corporală. În plus, judecătorii l-au obligat pe ieșean să urmeze un curs de pregătire şcolară ori de calificare profesională

Deoarece nu a fost lăsat să facă sex, un ieșean a sărit la bătaie. În urma incidentului, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au condamnat recent pe Romică Gabriel Petrila la 2 ani și 10 luni de închisoare, cu suspendare, pentru vătămare corporală. În plus, judecătorii l-au obligat pe ieșean să urmeze un curs de pregătire şcolară ori de calificare profesională.

„Instanța îi impune inculpatului să urmeze un curs de pregătire şcolară ori de calificare profesională. Dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, activitate care se va desfăşura fie în cadrul Primăriei Comunei Al. I. Cuza, fie în cadrul instituţiilor pe care le gestionează, din punct de vedere administrativ. Ia act că persoana vătămată P. G. a renunțat totalmente la pretențiile civile formulate”, au afirmat judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Un ieșean a sărit la bătaie, pentru că nu a fost lăsat să facă sex!

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieșeanului Romică Gabriel Petrila (27 de ani, din satul Șcheia) a început pe data de 12 mai 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani l-au trimis în judecată pe individ sub acuzația de vătămare corporală. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

„Pe data de 20 septembrie 2020, inculpatul a lovit cu corpuri contondente (par, arac), în mod repetat, peste corp, pe numitul P. G., în vârstă de 56 de ani, leziunile – ruptura de splină cu hemiperitoneu – fiind de natură de a-i pune în pericol viața, prin extirparea splinei, provocându-i-se o infirmitate permanentă”, au subliniat anchetatorii ieșeni.

Întregul scandal ar fi pornit de la o potențială partidă de sex, conform procurorilor.

Romică Gabriel Petrila, acuzat că a făcut scandal

Oamenii legii au menționat că ieșeanul locuiește în satul Șcheia și că are unele afecțiuni psihice. Mai mult, deși ar trebui să ia medicamente, el nu face acest lucru, deoarece consumă alcool ocazional. Așa s-a întâmplat și pe data de 20 septembrie 2020, când Romică Gabriel Petrila a mers la o rudă, unde a făcut un grătar. Acolo, el ar fi consumat alcool. La un moment dat, spre ora 13.00, individul, ajungând în stare avansată de ebrietate, a decis să meargă la locuinţa unei femei, sub pretextul că a fost chemat de aceasta pentru a întreţine relaţii sexuale.

„Ajungând în locuinţă și găsindu-l acolo pe P. G., între cei doi a început o ceartă, inculpatul pretinzând să-i cedeze întâietatea asupra femeii. Inculpatul a rupt o scândură din gardul locuinţei şi a început să-l lovească cu aceasta pe P. G. peste cap şi peste corp, inițial, în locuinţă, apoi în curtea casei”, au spus anchetatorii.

Aceștia au adăugat că agresiunea a continuat cu un arac, în grădina cu legume. În cele din urmă, femeia a sunat la Poliție și a cerut ajutorul agenților. Astfel, incidentul s-a finalizat, iar victima a ajuns la spital, fiindu-i extirpată splina, în cele din urmă, din pricina leziunilor suferite. Acum, ieșeanul acuzat că a sărit la bătaie, pentru că nu a fost lăsat să facă sex, a fost pedepsit de judecători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`