Prima pagină » Local » Un ieşean a încercat să-şi încordeze muşchii în faţa unei domnişoare! Petronel Lilian Stamatin nu s-a putut abţine când a văzut nurii acesteia! Tânăra nici nu se gândea că va ajunge într-o asemenea ipostază! (EXCLUSIV)
Un ieşean a încercat să-şi încordeze muşchii în faţa unei domnişoare! Petronel Lilian Stamatin nu s-a putut abţine când a văzut nurii acesteia! Tânăra nici nu se gândea că va ajunge într-o asemenea ipostază! (EXCLUSIV)

Un ieşean a încercat să-şi încordeze muşchii în faţa unei domnişoare! Petronel Lilian Stamatin nu s-a putut abţine când a văzut nurii acesteia! Tânăra nici nu se gândea că va ajunge într-o asemenea ipostază! (EXCLUSIV)

04 aug. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un individ din judeţul Iaşi a încercat să-şi încordeze muşchii în faţa unei domnişoare. Petronel Lilian Stamatin nu s-a putut abţine când a văzut nurii tinerei. Dar, în urma incidentului, ieşeanul a ajuns după gratii. Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis recent propunerea formulată de anchetatori pe numele individului, sub acuzaţia de tentativă de viol

Un ieşean a încercat să-şi încordeze muşchii în faţa unei domnişoare! Petronel Lilian Stamatin nu s-a putut abţine când a văzut nurii tinerei! Totuşi, în urma incidentului, ieşeanul a ajuns după gratii.
Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis recent cererea făcută de anchetatori pe numele individului.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Petronel Lilian Stamatin. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au afirmat judecătorii ieşeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Petronel Lilian Stamatin a încercat să-şi încordeze muşchii în faţa unei domnişoare

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. De altfel, cel mai probabil, Petronel Lilian Stamatin (44 de ani) va ataca această hotărâre emisă de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi. În eventualitatea în care se va întâmpla acest lucru, judecătorii din cadrul Tribunalului ieşean vor stabili ce se va întâmpla în continuare cu individul suspectat de tentativă de viol. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.
Conform anchetatorilor, ieşeanul a intrat recent în vizorul lor. Asta, după ce victima li s-a plâns că individul ar fi încercat să o violeze. Oamenii legii au demarat cercetările şi, astfel, au ajuns la Petronel Lilian Stamatin. Acesta a fost săltat şi dus la audieri. Marți, 2 august 2022, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia amintită. Miercuri, 3 august 2022, individul a fost dus la instanţă, cu propunerea de arestare preventivă.

Victima, salvată de către vecinii care au fost alertaţi de strigătele ei

Oamenii legii au afirmat că, în noaptea de 30 spre 31 iulie, fiind în stare de ebrietate, ieşeanul a intrat în casa victimei, o femeie singură, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Glodenii Gândului, judeţul Iaşi.

„Persoana vătămată se pregătea de culcare, în momentul în care a intrat inculpatul în locuinţă. Acesta din urmă a cuprins-o în braţe pe victimă şi a trântit-o pe pat. Fiind deasupra victimei, inculpatul a încercat să o dezbrace. În acel moment, femeia a strigat după ajutor, fapt ce a alertat vecinii. Aceştia au venit la faţa locului şi au încercat să intre în casă. Acest lucru l-a alertat pe inculpat, care a fugit prin grădina din spatele locuinţei”, a declarat ieri Dragoş Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Acum, ieşeanul care a încercat să-şi încordeze muşchii în faţa unei domnişoare, Petronel Lilian Stamatin, a fost arestat preventiv pe 30 de zile, sub acuzaţia de tentativă de viol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *