Prima pagină » Local » Un ieșean a fost tâlhărit pe stradă, bătut și amenințat cu un cutter! Agresorul: „Stai, că te tai!”

Un ieșean a fost tâlhărit pe stradă, bătut și amenințat cu un cutter! Agresorul: „Stai, că te tai!”

01 sept. 2022, 02:00, 3 ,
Violina GORCINSCHI, în Local

Un bărbat a fost pedepsit de judecători pentru tâlhărie calificată. Ieșeanul, victima din acest caz, a fost bătut și amenințat cu un cutter de Marian Cîrjobanu care, fiind băut, i-a smuls telefonul mobil, folosind acte de violență. Agresorul susține că victima ar fi avut datorii față de acesta

Recent, Marian Cîrjobanu a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare pentru infracțiunea de tâlhărie calificată. Acesta ar fi bătut și amenințat cu un cutter o persoană, sustrăgându-i telefonul mobil. Fiind condamnat în trecut pentru alte infracțiuni, bărbatul, în vârstă de doar 22 de ani, trebuie să execute, în total, 4 ani, 1 lună și 10 zile de închisoare.

o mana care tine un cutter

Marian Cîrjobanu ar fi amenințat o persoană cu cutterul

Marian Cîrjobanu a bătut și a amenințat cu un cutter un ieșean

 

 o persoana care foloseste un telefon

Acesta i-ar fi smuls telefonul mobil pe motiv că victima avea datorii la el

Acest incident a avut loc pe data de 27 decembrie 2018. Consumând băuturi alcoolice cu fratele său, în mai multe locații, Marian Cîrjobanu era pus pe scandal. Aflându-se într-un bar, a văzut victima și a încercat să inițieze un conflict. Ieșeanul nu i-a răspuns atacurilor și a plecat acasă. Ducându-se spre casă, a fost ajuns din urmă de agresorul care s-a înfipt în gâtul victimei, i-a dat pumni în coaste și i-a pus mâna la gură ca să nu țipe.

„Marian Cîrjobanu i-a pus mâna în gât persoanei vătămate, a lovit-o pe aceasta cu pumnul în partea dreaptă a coastelor şi i-a pus mâna la gură pentru a nu ţipa, apoi i-a luat telefonul mobil marca Samsung din mână, introducându-l în buzunarul său. Ulterior, inculpatul i-a dat drumul persoanei vătămate, a scos din buzunar un cutter cu care a amenințat-o, spunându-i: «Stai, că te tai!», moment în care persoana vătămată a fugit către locuinţa mătuşii sale”, au relatat magistrații.

Individul nu s-a oprit aici, urmărind victima la casa mătușii sale și făcând scandal pe stradă.

o masina de politie in timpul noptii

Polițiștii l-au găsit pe individ la poarta mătușii victimei, pus pe scandal

Ani grei de pușcărie pentru individul acuzat de tâlhărie calificată

un barbat in spatele gratiilor

Tânărul va sta peste 4 ani la închisoare

Victima s-a crezut în siguranță când a ajuns la locuința rudei sale, dar s-a trezit din nou cu Marian Cîrjobanu pe capul său.

„În timp ce persoana vătămată se afla la poarta mătuşii sale, împreună cu aceasta şi cu mama sa, a apărut inculpatul care avea în mână o lopată și făcea scandal. Până la sosirea Poliţiei, inculpatul a scos din nou din buzunar cutterul și a început să amenințe victima care a fugit în curtea mătuşii sale. De aici, persoana vătămată i-a cerut, de mai multe ori, inculpatului să-i înapoieze telefonul mobil sau cartela care era cu abonament, însă inculpatul a refuzat. Până la sosirea oamenilor legii, persoana vătămată a stat în curtea locuinţei mătuşii sale, iar inculpatul în drumul public, făcând scandal și amenințând-o pe persoana vătămată că o va tăia cu cutterul pe care îl avea asupra sa. La un moment dat, unul dintre frații inculpatului a intervenit, i-a luat inculpatului cutterul din mână și l-a aruncat în grădina unui vecin”, relatează magistrații Judecătoriei Răducăneni.

Marian Cîrjobanu a mai fost condamnat, în trecut, pentru diverse infracțiuni, precum conducere sub influența băuturilor alcoolice, furt calificat și tâlhărie. Astfel, magistrații i-au aplicat pedeapsa de 2 ani și 8 luni de închisoare pentru tâlhărie calificată și, în total, trebuie să execute 4 ani, 1 lună și 10 zile de închisoare. Rămâne de văzut dacă ieșeanul care a bătut și a amenințat cu un cutter un cetățean va face sau nu apel împotriva sentinței date de judecători.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *