Prima pagină » National » Un hoț din Bârlad a furat manechinul cu tot cu haine dintr-un magazin. Imaginile surprinse au devenit virale pe internet – VIDEO
Un hoț din Bârlad a furat manechinul cu tot cu haine dintr-un magazin. Imaginile surprinse au devenit virale pe internet - VIDEO

Un hoț din Bârlad a furat manechinul cu tot cu haine dintr-un magazin. Imaginile surprinse au devenit virale pe internet – VIDEO

03 sept. 2021, 11:33,
în National

Un hoț din Bârlad a furat haine dintr-un magazin ziua în amiaza mare, acesta a plecat cu tot cu manechin și hainele de pe el. Patronul magazinului a făcut publice imaginile, făcând apel către persoanele care ar putea să-l cunoască pe individ pentru a se adresa poliției.

Hoțul, după ce s-a asigurat că nu este nimeni în magazin, s-a apropiat de manechin, l-a tras subtil și a fugit cu el din magazin.

Bărbatul care a furat din magazinul din Bârlad a profitat de ușa lăsată deschisă

Camerele de supraveghere folosite în magazinul de haine, l-au surprins pe individ în dimineața zilei de ieri 2 septembrie 2021, când acesta a trecut prin fața ușii magazinului ca un clint obișnuit. Când a văzut că ușa magazinului este deschisă, acesta a intrat și a început să studieze manechinul de lângă ușă. Văzând că ușa a rămas deschisă, tânărul ia manechinul și pleacă cu el din magazin.

Aparent, faptul că ușa a fost deschisă dar și că magazinul are deschidere la strada principală, hoțul s-a pierdut în ușor în traficul pietonal. În momentul în care patronul a observat lipsa manechinului, a consultat imediat camerele de supraveghere care au surprins întreaga scenă.

În urma imaginilor surprinse, șeful magazinului a luat hotărârea de a face public totul, postând înregistrările luate de pe camera de supraveghere pe rețele socializare, mai exact pe conturile sale. Postarea a devenit în câteva minute virală.

Angajat din Galați predă lecții de furat colegului său nepalez

Un alt bărbat din Galați a fost filmat în timp ce își învăța colegul de muncă de origine nepaleză cum să fure de la locul de muncă. Pe filmare se vede cum un angajat de la societatea Gospodărire Urbană, a cărui datorie era să îngrijească spaţiile verzi din oraşul menționat, îi arată unui coleg de muncă de origine asiatică cum poate fura benzină de la motocoasa folosită la locul de muncă.

„Angajat român: No problem, no problem, and benzina sector you speek, you no work.

Angajat nepalez: Director, no problem?

Angajat român:You understand, speak, no work … little benzin, no problem

Angajat nepalez: You take this one home, you sell, you want more money?”

Conducerea societății Gospodăria Urbană s-a autosesizat imediat după ce a văzut imaginile și l-a urmărit pe angajatul român. Acesta a fost prins în flagrant când pleca de la serviciu cu 10 litri de benzină.

„L-am prins în flagrant pe om. Avea într-un rucsac 10 litri de benzină. Am chemat polița, a fost cercetat disciplinar și a fost dat afară. Era un angajat vechi”, a explicat Dragoș Magearu, directorul Gospodărire Urbană.

Jaf cu pistolul la tâmplă în plină stradă la Iași

Amintim faptul că în luna aprilie, la Iași doi indivizi înarmați cu un pistol de tip airsoft și un spray iritant au plecat la „vânătoare”. Deși niciunul dintre tineri nu împliniseră 18 ani, aceștia tâlhăreau străzile din oraș. Cu toate aste, aceștia nu s-au bucurat prea mult de acțiune, întrucât polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași i-au identificat pe suspecții bănuiți de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată.

„Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că pe 28 februarie 2021, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, prin pulverizarea cu o substanță iritant-lacrimogenă și prin exercitarea de amenințări, aceștia ar fi sustras bani din posesia a patru minori și ar fi încercat să deposedeze de bunuri alți trei minori. În cadrul dosarului penal, pe 2 aprilie 2021, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași, cu spirijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, au efectuat două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Minorii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile de judecătorii ieșeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *