Prima pagină » Titlurile zilei » Un hărțuitor sexual umblă liber pe străzile din Iași! Bărbatul le adresează cuvinte obscene femeilor care trec prin dreptul locuinței sale: „Ți-aș mânca p***a”

Un hărțuitor sexual umblă liber pe străzile din Iași! Bărbatul le adresează cuvinte obscene femeilor care trec prin dreptul locuinței sale: „Ți-aș mânca p***a”

14 aug. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Un hărțuitor sexual umblă liber pe străzile din Iași. Bărbatul le adresează cuvinte obscene femeilor care trec prin dreptul locuinței sale și face tot felul de gesturi indecente cu scopul de a le atrage atenția. Printre victimele hărțuitorului se numără și doi reporteri BZI.

Un hărțuitor sexual umblă liber pe străzile din Iași! Bărbatul molestează femeile care trec prin dreptul locuinței sale

Deși la prima vedere ar părea un bărbat normal, Jamal acționează precum un hărțuitor sexual. Bărbatul, trecut de 60 ani, care locuiește pe strada Gheorghe Săulescu, în apropiere de Liceul Tehnologic Economic „Virgil Madgearu” Iași, molestează femeile care trec prin dreptul locuinței sale.

„Trec aproape zilnic prin fața locuinței sale. Am observat că de fiecare dată când ne intersectam, mă privea mai îndelung și zâmbea, dar nu mi s-a părut ceva în neregulă cu el, totul până când a început să facă tot felul de gesturi pentru a-mi atrage atenția, cred… La început, doar se apropia de gard și mi se adresa cu «pis-pis». Mai apoi, în una dintre zile, el era în curte, iar eu mă deplasam pe trotuar. S-a apropiat de gard și mi-a spus: «Ți-aș mânca p***a». Gesturile sale au continuat până când în dimineața de joi, 8 august 2024, când mă deplasam la muncă, m-am întâlnit din nou cu el. El mergea în spatele meu și m-am întors din reflex. Atunci a făcut un gest cu limba, cum ar fi mimat un act sexual oral. Am traversat ca să nu mai fie în spatele meu, dar ne-am intersectat din nou în fața redacției, iar el a făcut din nou același gest obscen”, a declarat reporterul BZI, hărțuit de bărbat.

Reporterul BZI a discutat despre întâmplarea de joi, 8 august 2024, și cu alți colegi. Așa a aflat că nu este singura persoană care a fost hărțuită de Jamal.

„Acolo locuiește un arab și mie tot așa îmi face când mă vede, e obsedat sexual”, a declarat un alt reporter BZI.

Joi, 8 august 2024, doi reporteri BZI s-au deplasat la locuința bărbatului, unde au discutat cu fiul său. De la acesta au aflat cum se numește hărțuitorul.

Jamal: „V-am făcut un compliment”

Marți, 13 iulie 2024, reporterii BZI s-au deplasat din nou la locuința lui Jamal. Când a văzut că este filmat, bărbatul a început la rândul său să-i înregistreze pe reporterii BZI și să amenințe că va chema poliția. Întrebat de ce adresează cuvinte obscene persoanelor de sex feminin care trec prin dreptul imobilului său, bărbatul a negat toate acuzațiile, precizând doar că este posibil să-i fi făcut reporterului BZI un compliment. Acesta se bazează pe faptul că nu există dovezi sau martori care să demonstreze faptul că acționează astfel.

„O să vă fac poză, o să fac reclamație. Ați venit la mine la ușă, nu aveți voie. Ce fete, care fete au făcut reclamații. Nu este adevărat, da-ți-mi o dovadă. Vă fac o poză. Ați venit la mine la ușă și nu aveți voie. Ați venit la mine de mai multe ori. Vă rog frumos, ce v-am făcut? Dacă v-am făcut, v-am făcut un compliment, nu v-am făcut absolut nimic. Nu vă cunosc, nu v-am văzut niciodată”, a declarat Jamal, un bărbat care hărțuiște sexual femeile din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *