Prima pagină » Radio » Actualitate » Un gest i-a schimbat viața unei tinere neîngrijite care locuia pe străzi. Ce și-a dorit cel mai mult dintr-un magazin
Un gest i-a schimbat viața unei tinere neîngrijite care locuia pe străzi. Ce și-a dorit cel mai mult dintr-un magazin

Un gest i-a schimbat viața unei tinere neîngrijite care locuia pe străzi. Ce și-a dorit cel mai mult dintr-un magazin

17 feb. 2023, 13:05, 2 ,
în Radio

În cele ce urmează putem vedea cum un gest mic, făcut din inimă, i-a schimbat viața unei tinere neîngrijite care locuia pe străzi. Aceasta a avut norocul să întâlnească o persoană inimoasă care a considerat că merită o șansă la o viață mai bună. Și nu s-a înșelat deloc, deoarece gestul lui de bunăvoință i-a fost răsplătit de schimbarea majoră a tinerei ajutate.

Greșelile se plătesc în viață, iar cei mai înțelepți și dornici să devină cea mai bun versiune a lor, învață din ce au greșit. Cu siguranță, sunt multe persoane care nu merită o a doua șansă deoarece o vor irosi. Și totuși, există și oameni care te vor surprinde în cele mai nebănuite și neașteptate moduri, care vor ști să profite din plin de ceea ce li se oferă.

Un gest i-a schimbat viața unei tinere neîngrijite care locuia pe străzi

O astfel de întâmplare redăm în continuare, iar morala care se desprinde este faptul că încă mai avem o speranță pe lumea aceasta. Așadar, este vorba de povestea unui bărbat care i-a schimbat viața unei cerșătoare. Totul s-a întâmplat după ce tânăra sărmană l-a rugat pe acesta să îi cumpere un săpun.

„Eram într-un supermarket când, la un moment dat, o tânără neîngrijită și cu hainele ponosite s-a apropiat de mine. Cu vocea tremurândă, m-a rugat să îi cumpăr un săpun și mi l-a indicat pe cel mai ieftin. I-am dat banii, iar fata mi-a mulțumit și și-a văzut de drum. Însă eu am continuat să o urmăresc din priviri.

Cu săpunul în mână, tânăra a trecut pe lângă zona cu produse alimentare și se uita la ele cu poftă. Dar nu și-a cumpărat nimic. S-a îndreptat spre casa de marcat, a plătit săpunul, apoi a ieșit din magazin. Mi s-a făcut milă de ea și am început să mă întreb oare cum a ajuns această fată în asemenea situație.

Am cumpărat câteva chifle și am ajuns-o din urmă. Apoi ne-am așezat împreună pe o bancă, iar ea a început să mănânce. Am întrebat-o cum a ajuns în această situație, iar ea a început să îmi povestească că la 18 ani s-a îndrăgostit de un băiat, care i-a propus să se mute împreună. Ea a vrut, dar mama ei nu era de acord cu această decizie. Despre tatăl ei nu știa nimic. Nu îl cunoscuse niciodată”, i-a povestit tânăra.

Cu toții merită o a doua șansă

Bărbatul a mai aflat că tânăra s-a certat foarte tare cu mama ei și s-a mutat la băiatul de care era îndrăgostită. Numai că povestea lor de dragoste s-a sfârșit brusc după câteva luni, iar băiatul i-a zis să plece.

Revenită acasă, fata nu a mai fost primită de mama ei și o perioadă a stat pe la prieteni. În cele din urmă a ajuns să locuiască pe străzi. Bărbatul, impresionat de povestea ei, a decis să o ducă la el acasă. A făcut baie, iar soția acestuia i-a tuns părul degradat și i-a dat niște haine curate de la ea.

A ajuns pe străzi în urma unei alegeri greșite în viață

Oamenii puternici sunt cei care învață din greșeli

În urma discuțiilor avute cu soția sa, bărbatul a decis să o ajute. Astfel, în doar câteva zile, i-a închiriat o cameră într-un cămin și a ajutat-o să se angajeze ca menajeră într-un centru comercial. Tânăra era foarte bucuroasă și recunoscătoare!

Cu timpul, cei doi au pierdut legătura, însă de curând a întâlnit-o, întâmplător, pe stradă. După ce fata l-a recunoscut, a strigat de bucurie și a venit repede să îl îmbrățișeze. Acum, arăta îngrijită și părea fericită.

„Mi-a spus că acum lucrează ca vânzătoare și că are un nou iubit. Ne-a invitat pe mine și pe soția mea la teatru. Își dorea foarte mult să ne răsplătească pentru ajutorul pe care i l-am acordat”, a precizat bărbatul.

Așadar, faceți cât mai mult bine, deoarece și oamenii străzii merită o nouă șansă! Fiecare are o poveste diferită, însă câteva momente de atenție din partea noastră le poate schimba viața pentru totdeauna.

Comentarii
  • Povesti de adormit copii! Daca i-a cumparat sapun , aceasta cum putea sa-l foloseasca, statea pe strazi, nu avea baie. Si apoi cine duce o boschetara acasa sa-i faca baie in cada sa, sa o stea in lenjeria sa, etc, nu stii ce microbi iti poate lasa, nu stii ce relatii are si a doua zi iti gasesti casa goala. Povesti, povesti!!!!!!!!!!

  • what a fuck is this lolololol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *