Prima pagină » Local » Un fost manager de spital din Iași vrea să dea în judecată ministerul! Medicul se simte neîndreptățit – FOTO

Un fost manager de spital din Iași vrea să dea în judecată ministerul! Medicul se simte neîndreptățit – FOTO

28 mai 2024, 02:00, 25 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Local

Dr. Mihai Glod, fostul manager al Spitalului Clinic CF Iași, intenționează să acționeze în judecată Ministerul Transporturilor, în a cărui subordine se află unitatea medicală, dar și Consiliul de Administrație, care a organizat ultimul concurs pentru funcția de manager. Acest lucru se întâmplă pentru că dr. Mihai Glod nu a reușit să revină la conducerea spitalului nici la 5 luni după finalizarea concursului.

Un fost manager de spital din Iași vrea să acționeze în instanță Ministerul Transporturilor

Dr. Mihai Glod se simte neîndreptățit, deoarece, deși a câștigat ultimul concurs pentru funcția de manager, unde a obținut nota 9,53, în timp ce contracandidata sa, dr. Cristina Elena Mitrofan, a obținut nota 9.50, medicul nu a putut nici acum să preia conducerea unității medicale, deoarece nu a fost validat de Ministerul Transporturilor. Dr. Elena Cristina Mitrofan ocupă funcția de manager interimar al Spitalului Clinic CF Iași din data de 9 decembrie 2022 și până în prezent. Reporterii BZI au aflat pe surse că pe 10 iunie 2024 urmează ca acesteia să-i fie prelungit interimatul. În acest context, dr. Mihai Glod intenționează să acționeze în instanță Ministerul Transporturilor, dar și Consiliul de Administrație al spitalului.

„Voi acționa în instanță”, a declarat dr. Mihai Glod.

La polul opus, dr. Cristina Elena Mitrofan nu a dorit să comenteze situația, preferând să precizeze că nu știe încă dacă interimatul său va fi prelungit.

„Nu am cunoștință despre acest lucru, dumneavoastră de unde ați aflat?”, a declarat dr. Cristina Elena Mitrofan.

Dr. Mihai Glod a câștigat concursul pentru funcția de manager al Spitalului Clinic CF Iași

Dr. Mihai Glod a fost manager al Spitalului Clinic CF timp de 11 ani și a câștigat ultimul concurs pentru funcția de manager, astfel că ar fi trebuit să revină la conducerea unității medicale. La testul grilă, dr. Mihai Glod a obținut nota 8,30, în timp ce dr. Elena Mitrofan a obținut nota 8. Pentru proiectul de management, dr. Mihai Glod a primit nota 9,66, iar contracandidata sa, nota 9,79, în timp ce dr. Mihai Glod a obținut 9,46 la proba finală, iar dr. Elena Mitrofan a reușit să atingă punctajul 9,54. Astfel, dr. Mihai Glod obținea 9,14 puncte, iar dr. Cristina Elena Mitrofan 9,11 puncte. Atât dr. Mihai Glod, cât și dr. Elena Mitrofan au făcut contestații cu privire la rezultatul obținut în urma concursului pentru ocuparea funcției de manager la Spitalul CF Iași. Dr. Mihai Glod a obținut, din nou, punctajul cel mai mare, anume 9,53, în timp ce contracandidata sa, dr. Elena Mitrofan, a reușit să obțină 9,50.

Nemulțumită că nu a câștigat, prin concurs, șefia Spitalului Clinic CF Iași, dr. Cristina Elena Mitrofan a intenționat să dea Ministerul Transporturilor în judecată, dar, în februarie 2024, a renunțat la acțiunea sa în instanță.

Comentarii
  • Balasnicu candidatul minune de la PSD susține matra cuca care se laudă în tot spitalul ca are susținere politică.De altfel împreună cu Balasnicu care e membru în CA la CFR și nu pune pe ordinea de zi acest subiect, vor face disponibilizări masive după ce vor înlocui toată conducerea spitalului. Se știe cazul ca din cauza zăludei nu am luat salariul la timp . Jos cotoroanța!

  • mitrofan = mitomana spagara ,cand lucra la tbc au murit oameni cu zile pe tura ei ,le dadea o pastila pe zi atat

  • dr Ionescu Petru

    Tot spitalul CFR vuiește și e gata de implozie.Mergem la PSD peste acest schizofrenic de Balasnicu să vedem cine e și ce hram poartă de își bate joc de salariații spitalului. Cum își permite să blocheze numirea unui om care a câștigat un concurs? Alooo DNA mai existați ? Ce probe vă mai trebuie pentru a-l lua la întrebări pe Balasnicu? A luat șpagă ? Se aude ca 25000 de euro ar fi primit pramatia asta ca să blocheze numirea !

  • Doctorul Glod e o somitate in lumea medicală, e un manager excepțional, un om de omenie cu pacienții . Cum își permite mucosul de Balaniscu să caroteze un asemenea om, să distrugă un spital. Știe acest Balaniscu ca de 4 luni trăim cu frică ca nu ne luăm salariile, ca nu mai vin bani de investiții, că mișună șobolanii deoarece nu se mai face dezinsecție? Balaniscule tu crezi ca doctorul Glod e singur și ai ajuns tu un neisprăvit de politruc să-ți bați joc de cariera lui? PSD v-ați pe bot de viturile de la spitalul CFR , cadre medicale cu familiile lor plus multitudinea de pacienți care-l respectă pe dr Glod. Să vă voteze Mitrofanca afoanca și buccia. Balaniscu ai să fii în curând râsul orașului în timp ce doctorul Glod va rămâne o mare personalitate medicală!

  • Handicapata de mitrofanca nimfomana a dat afara toată conducerea. Nu ne-am luat salariile la timp in timp ce ea o ardea cu amantul prin India. A pus spitalul pe butuci, nu mai sunt nici materiale de curățenie, nici medicamente. A băgat spitalul in faliment in numai 1 an de mandat și a inlaturat orice om care i-a fost impotriva. Spitalul a devenit o închisoare în care personalul este amenințat in fiecare zi cu concedierea.

  • Iarăși Codruțo???!!!… :)))

    neîndreptățit, neîndreptățită (adjectiv) – Care are dreptul la ceva; autorizat să…

    nedreptățit, nedreptățită (adjectiv) – Căruia i s-a făcut o nedreptate.

    E o diferență ca de la cer la Pământ!
    Ce-i așa de greu?!
    Iei și salariu???

  • Toată lumea știe la PSD ca Bogdan Balaniscu trage sforile la CFR unde a fost pus membru CA ( i-a 200 mil pe luna pentru o ședință ) ca să nu fie validat concursul și să i se prelungească mandatul Mitrofancei. Cred ca salariații vor declanșa grevă pe termen nelimitat datorită intervenției politicului în managementul spitalului. Cu ce drept secretarul de stat Balaniscu își permite să deturneze un concurs ? Deocamdată vom intra în grevă japoneze cu banderola albă pe mâna apoi greva generală înaintea alegerilor locale unde Balaniscu candidează oricum fără șansă dar vom avea noi grijă să fie cert faptul că nu are nici o șansă!

  • Erată:

    neîndreptățit, neîndreptățită (adjectiv) – Care NU are dreptul la ceva; NU ESTE autorizat să…

  • Concluzie: Deci concursurile sunt DEGEABA,
    Șpăgile contează

  • Asa si la Elena fosta Doamna,menegerul baga spitalu-n faliment.Gindaci,sobolani,sefi si sefuleti,falsuri si mizerie. Alooo,lumea comenteaza pina explodeaza.

  • Crăpa pipota în voi, asa e? Ce sa caute glod manager când el are cazier. A fost ilegal promit în concurs. Nu știe sa piardă și face panarama

  • Ec.Pavel Olin

    Doctorul Mihai Glod a ținut Spitalul CFR la cote înalte, cu toate că au fost puțini bani de gestionat și nu s-a mânjit pe mâini să fure ca unii de prin alte locuri, domenii..
    Dar e clar că este infiltrat politicul incompetent piază rea de nu îl validează deși a obținut punctajul maxim la examen, cu toate că domnia sa este de nota 10.
    Ieșiți la vot fraților nu mai dormiți așteptând să vă pice ”pară mălăiață…” sau nu știți proverbul ăsta. Trebuie schimbat politicul incompetenților li votați pe cei care fac treabă, nu hoți și pensii speciale nesimțite…

  • Rucar/dans pe masa mitroafoana

    Mitroafoana a ,catindat ” singura si a ajuns pe locul 2…..dar avand un mare ,,ambâț” a facut niste misculatiuni citeste ,,dat spagautza” la psd( cu litere din ce in ce mai mici ) in asa fel ca numirea dr Glod nu mai apare..Babaiete ,vorbim de anul 2024 cand imputenicirea comisiei de validare ,o hartie oficiala ,,s a perdut,neicusorule ” Comisia care a validat concursul a trimis catre Min Trasp imputernicirea din care reiese ca dr Glod a castigat concursul ..dar nici pana in acest moment nu a fost avizata si aprobata …. Dl ministru al Transp ce spune in acest caz ?Poate ca nu stie, saracu’…Ce incredere sa mai ai intr un concurs ? Daca nu castiga ,,ai nostri ,nu se valideaza…Halal , democratie, ‘ti ai dreaq cu democratia voastra de nemernici

  • Un CFR ist de bine

    Stau și mă întreb ce ar fi fost dacă matracuca ar fi condus spitalul pe perioada pandemiei. Binențeles , întrebarea e retorică iar răspunsul e evident : dezastru, în toate sensurile cuvântului.
    Individa nici pe vreme de “pace” nu i în stare să gestioneze instituția. Eu înțeleg , calificare la locul de muncă, dar totuși pentru funcția de manager, mi se pare cam mult pentru o persoană ale cărei trăsături principale formează o combinație toxică de răutate și prostie. Din păcate, politicul încă o dată a trecut cu buldozerul peste principii și valori. Dați Cezarului ce i al Cezarului și măcar în ultimul ceas faceți un act de dreptate validând concursul prin care Dr Glod a câștigat binemeritat funcția de manager!

  • Cine este balaniscu ?

  • Nu mai stiti cum sa- l atacati pe Balaniscu! Dr.Mitrofan este o victima colaterala, este un medic foarte bun si un manager de viitor.Oricum cloaca de la CFR trebuia vidanjata!

  • Esti neam cu Mitrofanca?Esti singurul care ii tii partea!

  • Cum se face psd de kkt

    adica victima cu o laterala ? Laterala este balaniscu ? De ce e victima? Fatza ar ajuta o in acest sens …Daca stii ceva , spune ne si noua ….De unde dracu victima colaterala? Ai picat un concurs , stai jos ,nota 4…mergi acasa si citesti…

  • Tipa mai perversa ca mitrofanca nu a m vazut si urata si rea ca dracul gol apoi se poarta foarte urat cu angajatii cine o sustine se aseamana asa cotofana are nevoie partidul PSD,toti o apa si un pamint dar sa i ajute domnul dupa suflet ,a fost in India sa infiiteze si acolo dictatura cum face la spitalul CFR,HUUUUUUUUU DRAC IMPIELITAT NU TE IA MOARTEA IN ACCIDENT MAI REPEDE

  • Cum se face psd de kkt

    Iri
    mai 28, 2024 la 7:47 am
    Crăpa pipota în voi, asa e? Ce sa caute glod manager când el are cazier. A fost ilegal promit în concurs. Nu știe sa piardă și face panarama

    Irinucoo ,pe ce lume traiesti? Democratia , pe langa drepturi are si niste obligatii ce trebuiesc respectate Daca o instanta a decis ceva , place nu place ,asta e….Daca tot ii tii partea ,,neavenitei ”,trebuie sa stii ca si a aranjat concursul ,in sensul ca si a pus comisia ei ,a vuit presa legat de concurs ….Si cu toata sustinerea ,daca ,,nu stie sa vorbeste in scris ”, a picat …..Ia ,intreab o , mai are pipota cocoana ? Noroc ca psd ul are nevoie de spaga …Dar pana cand ?

  • De la inceput, numirea lui Mitrofan in functia de manager a fost cu cantec si cu dedicatie. Dar ce sa vezi…nu avea curs de management si nici macar experienta in management. Nu a fost nici macar sef de sectie, la pneumo. A incercat sa „aplice legea” asa cum ii canta cumatra Brani, dar au ratat amandoua. Concursul pentru functia de manager a fost organizat cu dedicatie pt Mitrofan, dar aceasta a demonstrat ca nu este capabila sa ” se descurce” nici macar asa. A incercat in toate modurile sa scape de dr. Glod, dar tot el a fost mai bun.
    „Realizarile lui Mitrofan”: directoarea medicala intrata prin concurs si-a dat demisia, pe directorul financiar intrat tot prin concurs l-a demis ea, spitalul a fost retras din ciclul 2 de acreditare, contractarea cu CAS facuta fara cap, angajatii erau sa nu isi primeasca salariile, procese de hartuire a personalului, angajati amenintati cu concedierea daca nu ” se executa” cum vrea ea…presiuni, amenintari si hartuire. Acum si-a numit director medical pe sefa de la radiologie (ii trebuie om pe care sa il controleze). A anulat decizia de demitere a directorului financiar, dar tot vrea sa scape de el. Isi doreste ” controlul” asupra achizitiilor, asa ca vor mai cadea niste capete. Pe dr Glod il vaneaza pentru ca ii este frica ca ” poate sa primeasca numirea pe functia de manager”. El a castigat concursul deci EL TREBUIE SA FIE MANAGERUL SPITALULUI!!!
    PSD-ul a demonstrat ca nu are oameni capabili si de aceea o tin pe incompetenta in functie. Doar urmeaza alegerile si ei au nevoie de bani…iar EA e disperata sa „ramana in functie”.

  • Treburile sunt clare, știute în spital și trebuie spuse ieșenilor :
    – Mitrofanca peste tot spune ca e sprijinită de PSD , președintele Balaniscu o susține la Min Transp și nimeni nu are ce-i face. Stim ca a dat 40000 de euroi lui Balasnicu pentru un pachet :
    1 Menținere în funcție prin blocarea numirii celui ce a câștigat
    2. Loc eligibil lista PSD de la consiliul municipal
    Balaniscu sfătuitorul și sustinatorul menținerii abuzive, i-a solicitat 40000 epuroi pentru campanie
    Dacă PSD continuă cu Balanicun va avea probleme și pe Consiliu Județe

  • Niște angajați saturați

    Adevărat tot ce s-a spus. Amenințări, hartuire, stres, comisii de disciplina. Doar ca idee câte comisii de disciplină au fost în anii din urma și câte sunt sau vor mai fi în epoca Mitrofan? Am vrea sa se sesizeze și Ministerul Transporturilor pana nu rămâne sa conducă un spital gol. Și fără pacienți și fără salariați.

  • Pacostea de Mitrofanca nu putea face nimic în spital fără a avea susținerea leprei Balaniscu de la PSD. Omul face trafic de influență în CA CFR unde își folosește influența pentru a bloca numirea doctorului Glod un manager adevărat.
    Salariații sunt alături de dr Glod și vor protesta în stradă dacă Balaniscu îndrăznește să se mai amestece în problemele managementului de la spitalul CFR . Mitrofan a spune peste tot ca i s-a oferit funcție de șef secție la Pneumoftiziologie dar nu acceptă fiind sfătuită de Balaniscu să rămână pe funcție ca a vorbit el cu Sorin (??) și au convenit să rămână, dar trebuie 30000 de euro să liniștească membrii CA . Scârba asta de Balaniscu vrea să ajungă primar? Se aude ca șpăgarul a luat bani de la imobiliari să le facà jocurile mafiote în viitorul consiliu local cu PUZ-ri și vânzări de terenuri. Ieșeni ne așteaptă vremuri grele cu gloaba de Balaniscu care ne-a vândut viitorul copiilor ! Jos Mitrofanco ! JOS GUNOI BALANISCU

  • acest balaniscu si a legat de coada o tinichea care atarna greu si o sa i taia coada..:)…Faptul ca nu zice nimic, confirma..nu se dezice de mitrofan ,dar spera sa castige voturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`