Prima pagină » Magazin » Un fost angajat al trustului a aruncat bomba! Cine va castiga Asia Express: S-a spus deja numele: Putini se asteptau la un astfel de sfarsit

Un fost angajat al trustului a aruncat bomba! Cine va castiga Asia Express: S-a spus deja numele: Putini se asteptau la un astfel de sfarsit

09 mart. 2018, 14:30,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:643605;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Mircea N. Stoian a facut o noua postare pe blogul sau, in stilul acid, care il caracterizeaza. Retras de cativa ani buni din televiziune, Mircea N. Stoian a luat la puricat vedetele mioritice, iar de data aceasta a venit randul celor care s-au alaturat competitei din Asia.

Potrivit jurnalistului, nu ar fi greu de intuit cine va castiga Asia Express.

„Asa cum te-am obisnuit, anticipez si de data asta castigatorul maratonului de traveling, sila virtuala si umor involuntar, difuzat sub numele Asia Express. Formatul a bubuit in mai multe tari din lume, 15 mai precis. Cu toate astea, poporul nostru rural, grabnic degustator de tuica si sarmale si pseudo-orasenii, cu flatulatii metropolitate in minte, care formeaza preponderent audienta, nu prea s-au inghesuit sa vada nici cum isi pune Cruduta silicoanele la expozitie, ca-n filmele porno, n-au vrut sa prea guste glumele de Constanta-periferie galgaite de Varciu si nici sa asculte cotcodacelile cuplului Ana-Raluka, altfel fete simpatice, dar cu experienta de televiziune, cat cainele meu la facut zacusca.

Show-ul are vizibile urme de frana pe chilotii manipularii. Daca stau sa fac socoteala la banii marunti ai audientei, dar mai ales sa trag presul popularitatii, ca sa cada aproape toti in freza, dintre cei care au ramas in competitie in acest moment, doar doi raman in picioare spre linia de sosire. Liviu Varciu si Andrei Stefanescu.

um Liviu Varciu (de cel pe care il vedem la televizor vorbesc, nu de cel din viata reala, care nu face subiectul dicutiei) e antipatic, cu vocabular limitat, cabotin, (se vede Varciule, cei cu studii in domeniu te-au citit imediat) infatuat si agresiv fara motiv, de parca ar fi fost hranit cu guvizi carnivori din Marea Neagra, e clar ca Asia Express nu poate avea decat un singur castigator. Fratele meu intru calvitie, Andrei Stefanescu, sa traiasca sa-nfloreasca si sa faca si fructe bune de compot.

Motivatiile vor veni alta data, mai spre sfarsit, pe filiera logicii, a observatiei si a modului in care Andrei este pus in valoare. Pentru chelie impecabila, imagine favorabila, umor si stiinta artei spectacolului (chiar daca nu are studii de specialitate, intuieste foarte bine ce are de facut) Andrei primeste de la Gica Contra nota 6 si o peruca din epiderma de rama, pe care am purtat-o si eu vreo doi ani”, a scris Mircea N. Stoian pe blogul sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`