Prima pagină » Actualitate » Un fals medic rezident din Iași și-a jecmănit prietenii, iar apoi a dispărut fără urmă! Ana Postolachi nu este la prima astfel de înșelătorie: „M-a tot amânat și au trecut 4 luni până m-a blocat”

Un fals medic rezident din Iași și-a jecmănit prietenii, iar apoi a dispărut fără urmă! Ana Postolachi nu este la prima astfel de înșelătorie: „M-a tot amânat și au trecut 4 luni până m-a blocat”

31 aug. 2024, 02:00, 23 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Actualitate

Ana Postolachi, un fals medic rezident din Iași, în vârstă de 32 de ani, și-a jecmănit prietenii, iar apoi a dispărut fără urmă. Falsul medic rezident a împrumutat sume importante de bani de la diverse persoane din anturajul său, iar apoi a refuzat să-i mai înapoieze, ba chiar a trecut la amenințări.

Ana Postolachi a trecut la o altă metodă de a obține venituri rapid! Împrumută bani și apoi dispare fără urmă

Diana Cimpoi i-a împrumutat, în luna mai a acestui an, Anei Postolachi suma de 2.500 de lei, cea din urmă promițându-i că îi va returna în circa trei-patru săptămâni, acest lucru, însă, nu s-a mai întâmplat, falsul medic rezident din Iași dispărând fără urmă.

„Din păcate, în legătură cu Anișoara Postolachi nu am vrut să se ajungă aici. Într-adevăr, am ajutat-o de bună voie, ținând cont că a precizat că îmi va restitui banii în trei-patru săptămâni, apoi m-a tot amânat și au trecut patru luni până m-a blocat pe toate conturile. Ulterior, am luat legătura cu alte persoane, care mi-au spus că Anișoara a făcut la fel și cu alți prieteni comuni. În cazul meu e vorba de 2.500 de lei. Nu am depus plângere la poliție, dar măcar am vrut să fie și alții atenționați, din cei care ne sunt prieteni comuni. Știu de două persoane care au împrumutat-o cu bani și au pățit la fel ca mine, dar nu pot vorbi în numele lor”, a declarat Diana Cimpoi.

Diana Cimpoi nu este singura persoană care i-a împrumutat bani Anei Postolachi. O altă cunoștință i-a împrumutat acesteia suma de 850 de euro, iar apoi nu i-a mai putut recupera.

Reporterii BZI au discutat și cu avocatul Dianei Cimpoi, care a explicat că tânăra va depune plângere împotriva Anei Postolachi.

„Clienta mea va depune plângere. Nu este singura persoană de la care a împrumutat bani și apoi nu i-a mai înapoiat. Ana Postolachi a rupt orice legătură cu prietenii de la care a împrumutat bani. În plus, a recurs și la amenințări”, a declarat Codrin Stupariu, avocatul Dianei Cimpoi.

Ana Postolachi a recunoscut că a împrumutat bani de la Diana Cimpoi, dar a precizat că va rezolva problema în privat. „Vă rog să vă căutați de treaba dumneavoastră. Aceste lucruri se rezolvă în privat. Nu are nimeni nicio legătură cu chestiile private și personale ale noastre”, a declarat Ana Postolachi.

Falsul medic rezident din Iași a profitat de necazul mai multor familii vulnerabile, iar banii donați au ajuns în conturile sale

Acesta nu este singurul scandal în care a fost implicată Ana Postolachi. Aceasta s-a dat drept medic rezident, activistă și artistă, când, de fapt, profita de influența sa pentru a obține donații. Astfel, a postat diverse anunțuri, pe mai multe grupuri de Facebook din Iași, în numele unei asociații, numită CaritAni, care nu există, însă, legal nici în România, nici în Republica Moldova, de unde susţine că provine. Tânăra le spunea donatorilor că banii vor ajunge la mai multe familii vulnerabile, însă banii ajungeau, de fapt, în conturile sale. Cu toate că poza în medic rezident, tânăra a fost exmatriculată de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, în anul 2017.  O mamă din București a depus plângere la poliție împotriva lui Postolachi, în 27 octombrie 2023. Fetița acesteia, în vârstă de câteva luni, are o suferință genetică rară, care îi transformă pielea în răni, la cea mai mică atingere. Mama era ajutată de o asociație să strângă fonduri pentru tratamentele micuței. Ana Postolachi prelua însă fotografiile de pe contul asociației cu care colabora mama, fără știrea acesteia. Le edita cu sigla CaritAni și apoi le distribuia pe grupurile de Facebook din Iași. Banii donați nu au ajuns niciodată la familia greu încercată, ci au rămas în conturile falsului medic rezident din Iași. Ana Postolachi, falsul medic rezident din Iași, a strâns donații în numele a cel puțin cinci familii.

Comentarii
  • Sigur le va da banii inapoi. Dar nu acum, ca nu are de unde. Cand va avea, daca va avea, ii va restitui 🙂
    Imprumuturile nerestituite nu sunt caz penal. Asa ca va scapa.

  • FARA "PLM" LA COMENTARII PSEODONUME LICENȚIOS ( IMORAL, IMPUDIC, PORNOGRAFIC, NERUȘINAT, OBSCEN )

    Dovada este clară, nu este împrumut, este înșelăciune în formă continuată, și este penal, penal.
    Basarabeancă, mincinoasă, fără scrupule ca multe altele.

    • Bai comunistule, daca ziarul il lasa, te trezesti tu sa il cenzurezi? Ai auzit de libertatea de ezpresie? Asta include si ceea ce nu iti place tie. Din cauza unora ca tine a existat comunismul in Romania.
      Demonstrezi ca ai o minte mica si o gandire perversa. De ce „plm” ar insemna ceea ce crezi tu ca inseamna? Poate ca e abrevierea numelui aluia. Am vazut si numere de madini fu plm. Asadar tu esti mistretul care are niste probleme.

      • Fără ''PLM" LA COMENTARII !

        Puteam să nu răspund la un semidoct rătăcit, mintea ta bolnavă atât poate, probabil ești un exemplu pentru cei din jurul tău (familie, prieteni, ș.a.m.d.)

  • Eu n-am de unde lua nici macar 100 lei imprumut!

  • După pozeleeee cu Alexe și Chirica -toată spuma peneleeeee”certifica”înșelăciunea…cocalarisme ale fraților de peste Prut…nici prima,nici ultima…

  • In strainatate , sunt bordeluri pe categorii .Am fost la unul unde erau fete numai din R Moldova dar nu erau pe gustul meu ,si am plecat
    Un coleg a mers si el acolo si a fost o pana de current, cind a revenit lumina ,nu si-a mai gasit portofelul….Astea sunt cele mai perverse femei.

  • E la Puff 😂

  • Stefan Moldovanul

    La moldovance le place lupa dar si banu, tre sa le dai de amandoua daca vrei sa nu treaca la alt crenvusti

  • stai asa.. de acum e o stire si imprumuturile ?
    wow.. senzational.. cineva imprumuta bani si nu-i mai vede
    NEWS ! FLASH !

  • Si tu de unde ai luat banii de ai imprumutat o? DE la Ciprica Bostaneel?
    siktir ca umblati amandoua de manuta cand pe la unu, cand pe la altu, va stie pnl ul ca pe oile breze.

  • O vită încălțată, impostoare ce profită de așa zisa, studentă la medicină, doar cu numele, dar fără o diplomă. Tarfa!

    • NU TE SUPARA

      DAR , DIPLOMA DE MEDIC DIN ROMANIA , NU ITI PERMITE SA LUCREZI DECIT CA FEMEIE DE SERVICIU ,IN STRAINATATE .
      DE CE CREDETI CA TOATE REBUTURILE DIN STRAINATATE ,VIN SA FACA MEDICINA IN ROMANIA ,PT CA SE DAU DIPLOME PE BANI.
      VOI MERGETI LA MEDICI CARE NU AU IQ MAI MARE DECIT FEMEIA DE SERVICIU [LE MAI DATI SI BANI],DUPA CARE ………VA TREZITI MORTI

  • Ce faci Diana, te-ai stricat la cap? Dacă se apucă Ani să vorbească de tine, și tu și Ciprian Bostan nu mai ieșiți din casă. Nebun-o trezește-te, că nu te mai speli nici cu Prutul, vezi că am înțeles că o caută pe nevasta lui Bostan șă-i spună chestii, proasto.

    • E divortat de mult Bostan ha ha

    • 1 Bostan e divorțat de mult
      2 sa vorbească orice vrea pentru că asta nu schimbă cu nimic ce a făcut
      3 e penibila că se leagă de „chestii” care nu au legătură cu subiectul :)))

    • Laura vezi sa nu o caute racheti din Ucraina si Transnistria pe Ani si poate daca ai curajul si pe tine 😂😂😂

  • Eu i-am dat prafuri de la mama mare pe datorie. Bani ioc, moldoveanca nespalata!

  • Asta au în comun toate persoanele din articol!

  • ia si invata sa scrii cand nu esti beat, asta in speranta ca nu esti convins ca e ezpresie

  • Mai canti la cimpoi Diana?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *