Prima pagină » International » Un elvețian a omorât 2 persoane pe o insulă grecească iar apoi s-a sinucis în camera de hotel
Un elvețian a omorât 2 persoane pe o insulă grecească iar apoi s-a sinucis în camera de hotel

Un elvețian a omorât 2 persoane pe o insulă grecească iar apoi s-a sinucis în camera de hotel

06 iun. 2021, 16:22,
Alexandru Ifrim în International

Pe insulă grecească Cofru a avut loc o tragedie. În camere unui hotel două persoane şi-au pierdut viaţa într-un incident aramt care s-a petrecut duminică, 6 iunie 2021, conform poliţiei elene. Conform presei locale, atacatorul s-a baricadat în propriul apartament şi s-a sinucis, acesta este de origine elveţiană.

„Am fost informaţi că în apropierea unui hotel s-au tras focuri de armă la ora 11:30 (08:30 GMT)”, au declarat polițiștii, la Atena. Potrivit primelor informaţii de care dispunem, două persoane au fost ucise. Acest fapt urmează să fie confirmat de către medicul legist”, a adăugat sursa, care a menţionat că incidentul s-a produs în staţiunea balneară Dasia.

Poliţia îl caută pe trăgător, potrivit presei elene. Televiziunea publică ERT a relatat anterior că un localnic a deschis focul asupra unui cuplu de francezi instalat pe insulă, aparent după o dispută privată.

O altă crimă a avut loc în Spania

Un alt caz tragic a avut loc în Spania acolo unde o ramanca a fost ucisă de către soţul ei. În noaptea de 29 mai 2021, femeia a fost înjunghiată cu bestialitate de mai multe ori. Bărbatul este de origine spaniolă, iar totul ar fi pornit de la o ceartă pe care au avut-o cei doi.

După ce a omorât-o pe femeie bărbatul a sunat la poliţie pentru a anunţa crima. La faţa locului s-au prezentat agenţii Gărzii Civile și ai Poliției Locale, precum și o ambulanţă. Din nefericire medicii nu i-au putut salva viaţa româncei în vârstă de 40 de ani.

Mercedes Gomez, reprezentant al guvernului din Gualarjara: “Nu mai putem permite să se întâmple încă o crimă în cuplu . Poliţia se ocupă acum de cazurile celor care au fost ucişi, dar şi ale celor care se află în pericol.”

Crima din Franta a lăsat multă suferinţă în urmă

Mihai Spataru este şoferul de tir ucis într-o parcare din Franţa care se afla pe autostrada N28 în apropiere de Calais. Acesta a fost omorât chiar sub ochii sotiei care a privit neputincioasă. În urma acestei tragedii mama tânărului ucis este devastată, mai ales ca autorităţile din Franţa nu au terminat investigaţiile iar trupul neînsufleţit al bărbatului nu a ajuns în ţară.

Femeia cere acum ajutorul statului și își strigă disperarea: „Nora mea a spus că era târziu în noapte și că el a vrut să coboare din mașină să își facă nevoile. Mihăiță s-a întors spre mașină. Ea l-a văzut că era sânge la pieptul lui. L-a ridicat în mașină, i-a pus un prosop, curgea sânge. A început să țipe, nu a ieșit nimeni. Țipa de groază, nu știa încotro să o ia. O singură persoană am înțeles că a ajutat-o, care a sunat la salvare. Salvarea a venit târziu, nu a venit imediat. Ea totuși nu îi venea să creadă că e mort. Vomită sânge pe geam, ce îmi spunea ea astăzi”.

Mama șoferului cere dreptate după uciderea fiului său care era plecat să muncească. Ea a mărturisit că sunt săraci și el îi plătea totul.

„Atât îmi vreau, băiatul acasă. Nu vreau să îmi vină cu nimic, să îmi aducă saci de bani. Viața copilului meu nu mi-o poate da nimeni. Atât vreau, băiatul în viață. Atât voiam. Mi l-a ucis. Cine l-a ucis, să plătească, dar m-a ucis și pe mine odată cu el. Eu sunt moartă pe dinăuntru, eu nu mai știu ce e cu mine. Nu mai știu, tremur toată. Nu îmi revin, nu mai pot”, a mai spus mama îndurerată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *