Prima pagină » WoW! » Sanatate si frumusete » Un elixir egiptean, renumit că asigură o viaţă lungă şi sănătoasă
Un elixir egiptean, renumit că asigură o viaţă lungă şi sănătoasă

Un elixir egiptean, renumit că asigură o viaţă lungă şi sănătoasă

10 mart. 2020, 09:01,
în WoW!

În vremea faraonului Amenhotep al IV-lea, care şi-a luat apoi numele de Akhenaton, la porunca acestuia, a fost elaborată o reţetă miraculoasă. Este vorba despre Antică, o băutură care era menită să le dea putere sclavilor ce construiau măreţele piramide. Licoarea a fost preparată de preoţii egipteni şi a primit numele de Antică, de la cele două componente: An = usturoi şi Ţică = lămâie, care, consumate împreună, asigură întreagă gamă de efecte miraculoase ale acestui elixir.

Elixirul egiptean face minuni pentru sănătate. Ingredientele utilizate la prepararea sa curăță vasele de sânge şi asigură o viaţă îndelungată.

Antică, elixirul egiptean – Reţeta

Ingrediente:

  • 4 lămâi măricele, bine coapte, cu coajă subţire
  • 3 căpăţâni de usturoi

Mod de preparare:

Elixirul din usturoi şi lămâie întăreşte organismul – Lămâile se spală şi se şterg, după care se stoarce zeama într-un vas de sticlă foarte curat (borcan). Coajă şi pulpa rămase se dau prin maşina de tocat şi se pun într-un alt borcan.

Se curăță căpăţânile de usturoi, se zdrobesc apoi căţeii (ca pentru mujdei). Sucul lămâilor, cojile şi pulpa (date prin maşină), împreună cu mujdeiul de usturoi se pun într-un vas emailat sau borcan (de sticlă). Se amestecă bine, iar peste ele se toarnă 2 litri de apă fiartă şi răcită la temperatura camerei. – Vasul se leagă la gură cu o bucată de tifon pus în două şi se păstrează în frigider, timp de 72 de ore (3 zile).

Frigiderul nu va prinde miros de usturoi, deoarece lămâia îl va face să dispară. – După cele 3 zile (72 de ore), conţinutul din vasul emailat se strecoară prin patru straturi de tifon, se pune în două sticle de câte 1 litru şi se închid sticlele etanş. Licoarea se păstrează la frigider.

Mod de administrare:

Se iau câte 50 ml. de preparat, de câte 4 ori pe zi, cu 30 minute înainte de masă, timp de 5 zile. Se face pauză timp de 10 zile, după care procedura se repetă. Cura durează 5 luni, după care se face pauză timp de 2 luni.

Efectele elixirului

Antica poate fi considerată un remediu universal, fiind recomandată chiar şi persoanelor perfect sănătoase.

  • vindecă aproape toate afecţiunile tractului gastro-intestinal şi disfuncţiile hepato-biliare (mai puţin calculoza biliară şi afecţiunile de vezică biliară);
  • curăță intestinul subţire, înlătură avitaminozele şi constipaţiile;
  • tratează scorbutul şi tuberculoza;
  • curăță rinichii, dezinfectează căile urinare;
  • vindecă stenocardia, restabileşte inima după infarctul de miocard;
  • grăbeşte resorbția cicatricelor postoperatorii;
  • întăreşte imunitatea;
  • previne orice răceală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *