Prima pagină » Local » Un elicopter SMURD Iaşi intervine în comuna Movileni, după ce un bărbat a fost tăiat cu un cuţit
Un elicopter SMURD Iaşi intervine în comuna Movileni, după ce un bărbat a fost tăiat cu un cuţit

Un elicopter SMURD Iaşi intervine în comuna Movileni, după ce un bărbat a fost tăiat cu un cuţit

28 apr. 2021, 17:01,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puţin timp a fost înregistrat un scandal în judeţul Iaşi. Din primele informaţii transmise de prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi se pare că un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost rănit.

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, din satul Potangeni, comuna Movileni, judeţul Iaşi, va fi preluat de un elicopter SMURD Iaşi după ce a fost implicat într-un conflict intrafamilial alături de soţia sa. Tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice. Conform medicului ieşean, acesta ar fi fost tăiat cu un cuţit de bucătărie.

„Elicopter la o intervenție primară șoc hemoragic. Bărbat în vârstă de 25 ani, din sat Potangeni, comună Movileni, după o stare conflictuală intrafamiliala cu soţia şi consum de băuturi alcoolice, declarativ plaga tăiată (cuţit de bucătărie) fața posterioară, 1/3 superioară umăr stâng, de mari dimensiuni, aproximativ 15 cm, cu sângerare importanta. A prezentat doua sincope. Stabilizat hemodinamic şi oprită hemoragia, a ajuns pentru tratament în UPU”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Un ieşean condamnat la 8 ani de închisoare pentru că şi-a ucis un consătean

În urmă cu aproximativ 2 ani, un ieşean i-ar fi înfipt în piept un cuţit unui consătean. Câteva luni mai târziu acesta a primit pedeapsa de a petrece 8 ani în spatele gratiilor. Bărbatul de 47 de ani ar fi făcut un apel la sentinţa pe care a primt-o, dar în cele din urmă a renunţat la apelul formulat.

Pe data de 27 iulie 2019, s-a primit un apel la serviciul unic de urgenţă 112, în jurul orei 19:30, cum că în centrul comunei Ţibana, un bărbat a fost înjunghiat în piept. La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale şi de poliţie. Medicii l-au găsit pe bărbatul, în vârstă de 36 de ani, într-o baltă de sânge. Din păcate, medicii nu i-au putut salva viaţa şi bărbatul a murit după ce a făcut stop cardio-respirator.

Un bărbat din judeţul Iaşi a stat ore în şir în faţa unui bloc înarmat cu un topor şi un cuţit

Un ieşean a fost ridicat de către poliţiştii judeţului Iaşi şi dus în arest după ce făcut scandal şi a agresat o persoană. Ba chiar mai mult bărbatul s-ar fi înarmat cu un topor şi un cuţit şi a aşteptat în faţa unui bloc din centrul municipiului Iaşi. După o noapte petrecută în arest bărbatul risca să petreacă mai mult timp după gratii.

„Agenții din cadrul Secției I de Poliție fac cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și distrugere. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că pe 29 ianuarie 2021, un bărbat de 38 de ani ar fi intrat într-un cabinet veterinar, din municipiul Iași, unde ar fi amenințat două persoane și ar fi distrus un laptop. Pe baza probatoriului administrat în cauză, pe 29 ianuarie 2021, bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași. Pe 30 ianuarie 2021, bărbatul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *