Prima pagină » Actualitate » Un elev din Craiova s-a aruncat de la etaj, după ce a luat nota 4 la școală. Ce mesaj i-a trimis profesoarei, înainte de gestul extrem
Un elev din Craiova s-a aruncat de la etaj, după ce a luat nota 4 la școală. Ce mesaj i-a trimis profesoarei, înainte de gestul extrem

Un elev din Craiova s-a aruncat de la etaj, după ce a luat nota 4 la școală. Ce mesaj i-a trimis profesoarei, înainte de gestul extrem

19 mart. 2022, 13:00,
în Actualitate

Un incident ce putea duce la o adevărată tragedie a avut loc în Craiova, acolo unde un elev de 14 ani a recurs la un gest extrem, din cauza unei note mici pe care a luat-o la o materie. Înainte de a se arunca în gol, de la etajul 1 al școlii, adolescentul i-a transmis un mesaj profesoarei de biologie care l-a notat.

Ce i-a transmis adolescentul profesoarei

Întregul incident s-a petrecut ieri, 18 martie, la o școală din Craiova. Adolescentul de 14 ani a așteptat să plece din sala de clasă toți elevii, apoi i-a transmis un mesaj profesoarei de biologie, spunându-i că îi mulțumește pentru faptul că i-a dat o lecție de viață, apoi s-a urcat pe geam și s-a aruncat în gol de la etajul 1, distanța fiind echivalentă cu etajul 2 al unui bloc.

Echipajele de salvare au fost solicitate și au ajuns de îndată la fața locului, elevul fiind transportat de urgență la spital pentru mai multe investigații de specialitate. Din primele detalii privind acest caz, adolescentul se află la spital, în stare stabilă, însă cu multiple fracturi și un traumatism cranian sever.

De precizat este că, băiatul este fiul unui cunoscut notar din Craiova. Adolescentul în vârstă de 14 ani este elev în clasa a VIII-a.

Mai mult decât atât, părinții băiatului îl duceau de mai multă vreme la psiholog, asta pentru că adolescentul spunea mereu că nu mai poate face față cu școala, simțind o presiunea prea mare. Totodată, elevul le mai spunea părinților lui că nu va da examenul de capacitate de la finalul clasei a VIII-a, preferând astfel să-și pună capăt zilelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *