Prima pagină » Local » Un elev de la Colegiul „Costache Negruzzi” Iași a câștigat medalia de bronz la Olimpiada Internațională de Geografie IGEO 2024

Un elev de la Colegiul „Costache Negruzzi” Iași a câștigat medalia de bronz la Olimpiada Internațională de Geografie IGEO 2024

24 aug. 2024, 20:00,
în Local

Vești minunate din Irlanda! Tudor Olariu, elev al Colegiului Național „Costache Negruzzi” din Iași, a obținut Medalia de Bronz la Olimpiada Internațională de Geografie IGEO 2024, desfășurată la Dublin între 19 și 24 august 2024.

Acesta este al doilea an consecutiv în care Tudor participă la acest prestigios concurs internațional. Rezultatul excepțional a fost posibil datorită ambiției, perseverenței și studiului aprofundat al lui Tudor, dar și a dragostei sale neîncetate pentru Geografie.

„Bravo, Tudor! Sunt mândru de tine și onorat să te fi avut discipol timp de opt ani!” a declarat unul dintre mentorii săi.

De asemenea, felicitări și celorlalți membri ai lotului României, precum și antrenorilor Cornelia și Dorin Fiscutean, pentru contribuția lor esențială la acest succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *