Prima pagină » Economic Local » Un drum nu poate fi modernizat din cauza constructorilor! Contractul este de 800.000 euro
Un drum nu poate fi modernizat din cauza constructorilor! Contractul este de 800.000 euro

Un drum nu poate fi modernizat din cauza constructorilor! Contractul este de 800.000 euro

14 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Recent, Primăria comunei Voinești anunțat o licitație pentru reabilitarea drumului calamitat DC 26B. Achiziția presupune și realizarea lucrărilor de proiectare, premergătoare execuției. Prevederea bugetară este de 3.846.774 lei, fără TVA, aproape 800.000 euro. Însă, la procedură nu s-au prezentat ofertanți. Licitația va fi reluată în perioada următoare. Și alte comune au aceeași problemă, din cauza lipsei de participanți.

„La finalizarea lucrărilor, executantul are obligația de a notifica, în scris, achizitorului că sunt îndeplinite condițiile de recepție, solicitând convocarea comisie de recepție, depunând situațiile de lucrări finale și comunicând valoarea finală a lucrării. Comisia de recepție are obligația de constatat stadiul îndeplinirii contractului prin corelarea prevederilor acestuia cu documentația de execuție și cu reglementările în vigoare. În funcție de constatările făcute, achizitorul are dreptul de a proba, de a suspenda sau de a respinge recepția”, se arată în caietul de sarcini.

Lucrările trebuie finalizate în 12 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *