Prima pagină » Titlurile zilei » Un Dragobete de coșmar! O tânără a fost bătută, iar fratele ei a fost atacat cu cuțitul după un scandal-monstru. Până nu au intrat polițiștii în forță, lucrurile nu s-au liniștit- GALERIE FOTO / VIDEO

Un Dragobete de coșmar! O tânără a fost bătută, iar fratele ei a fost atacat cu cuțitul după un scandal-monstru. Până nu au intrat polițiștii în forță, lucrurile nu s-au liniștit- GALERIE FOTO / VIDEO

25 feb. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Titlurile zilei

Un individ a fost încătușat după un scandal-monstru făcut înainte de sărbătoarea de Dragobete. Anchetatorii susțin că, recent, Vasile Mandache a sărit la bătaie la iubita sa. Fratele femeii a încercat să aplaneze conflictul, dar a ajuns la spital, fiind tăiat de către agresor

Scandal de proporții, făcut de un ieșean în vârstă de 49 de ani! Individul este suspectat că și-a atacat iubita cu pumnii chiar înaintea sărbătorii de Dragobete! Fratele victimei a încercat să aplaneze conflictul, dar a ajuns la spital după ce a fost tăiat de agresor!

„Agenții din cadrul Poliției orașului Podu Iloaiei efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violență în familie. Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în noaptea de 21 spre 22 februarie 2021, un bărbat de 49 de ani, din localitatea Cosițeni, i-ar fi agresat fizic pe concubina sa și pe fratele acesteia”, a declarat ieri Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Ieșeanul Vasile Mandache, reținut după scandalul-monstru făcut iubitei înainte de Dragobete

În urma scandalului, fratele femeii a ajuns la spital, suferind unele leziuni după altercația cu Vasile Mandache. Ulterior, victima a sesizat Poliția printr-un telefon la numărul unic pentru situații de urgență 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliției orașului Podu Iloaiei.
Oamenii legii au demarat cercetările, iar, pe 23 februarie 2021, aceștia l-au prins pe Vasile Mandache. Individul în vârstă de 49 de ani a fost reținut ulterior, pentru 24 de ore. Acesta a fost dus în Arestul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

„Pe baza probatoriului administrat în cauză, pe data de 23 februarie 2021, bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Acesta a fost dus în Arestul IPJ Iași. Astăzi (ieri), acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Cercetările continuă în cauză, pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Dus la Judecătoria Iași, cu propunere de arestare preventivă

După audierile și cercetările efectuate în cauză, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au propus arestarea lui Vasile Mandache. Astfel, anchetatorii l-au dus pe individul din Podu Iloaiei la sediul instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. La intrarea în sediul Judecătoriei Iași, individul a pus capul în pământ, fără a face vreo declarație referitoare la scandalul-monstru pe care l-a făcut. Ieri-seară, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis în parte cererea cu privire la individul acuzat că a făcut un scandal-monstru. Așadar, individul a fost arestat preventiv pentru 20 de zile. Hotărârea nu va fi definitivă, aceasta putând fi contestată. În eventualitatea în care se va întâmpla acest lucru, urmează ca judecătorii din cadrul instanței superioare să stabilească ce se va întâmpla cu ieșeanul suspectat că și-a tăiat viitorul cumnat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *