Prima pagină » Coronavirus » Un diagnostic pus greșit a dus la izbucnirea pandemiei de coronavirus
Un diagnostic pus greșit a dus la izbucnirea pandemiei de coronavirus

Un diagnostic pus greșit a dus la izbucnirea pandemiei de coronavirus

23 mart. 2020, 10:25,
în Coronavirus

Epidemia de coronavirus a făcut ravagii în mai toată lumea. Virusul s-a răspândit rapid și a infectat o mulțime de oameni.

Una dintre țările cele mai afectate de COVID-19 este Italia, unde numărul cazurilor de contaminare a ajuns la 59,138 și a făcut peste 5470 de victime. Se pare că izbucnirea violentă a virusului, în această țară a avut loc din cauza faptului că medicii nu au diagnosticat la timp primul caz.

Giuseppe Remuzzi, directorul Institutului de Cercetare în Farmacie Mario Negri a declarat că pacientul 0 din Italia ar fi putut apărea undeva în luna noiembrie a anului trecut.

Așadar, apariţia virusului COVID-19 ar putea fi urmărită până în luna noiembrie a anului trecut, conform spuselor lui Giuseppe Remuzzi. În cadrul unui interviu acesta a spus că „o pneumonie atipică a început să circule încă din noiembrie”, potrivit Mediafax.

Dacă afirmaţiile lui Remuzzi sunt adevărate, înseamnă că în Italia virusul COVID-19 circulă de mai bine de cinci luni și a avut destul timp să se răspândească, înainte să fie depistat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`