Prima pagină » Radio » Actualitate » Un detaliu terifiant din fotografia de la nuntă i-a dezvăluit unei femei că soțul ei are cancer

Un detaliu terifiant din fotografia de la nuntă i-a dezvăluit unei femei că soțul ei are cancer

17 oct. 2021, 11:25,
în Radio

Un detaliu descoperit de o femeie în fotografia de la nuntă i-a dezvăluit acesteia un adevăr dureros, și anume o boală a soțului său. Totul s-a întâmplat pe când cei doi erau în luna de miere iar femeia era însărcinată cu primul lor copil. Din nefericire, analizele au scos la iveală faptul că bărbatul avea o tumoră agresivă pe creier și mai avea doar doi ani de trăit.

Nu degeaba se spune că o poză valorează cât o mie de cuvinte, iar în cazul de față este nu doar adevărat, ci mai ales înfricoșător. După ce Emma, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu iubirea vieții sale, Justin Cotillard, de-abia aștepta să meargă în luna de miere. Dar ceea ce nu știa ea era că întreaga călătorie se va transforma într-un coșmar.

A descoperit un detaliu terifiant în fotografia de la nuntă

Când Emma Cotillard se uita la fotografiile de la nunta ei, a descoperit ceva despre care și-ar dorit în acel moment să fi știut mai devreme. I-a atras atenția o grimasă a soțului ei dintr-o poză, care s-a dovedit a fi ceva foarte grav.

Totul a început într-o dimineață, când Justin a început să urle la Emma, spunându-i să plece imediat. Emma era într-o stare foarte emoțională și vulnerabilă pentru că era însărcinată în luna a șaptea, așa că a reacționat violent la comportamentul soțului. Dar totul s-a înrăutățit.

„Nu își amintea că eram însărcinată cu primul nostru copil. El credea că sunt 0 străină”, a declarat Emma.

Pentru că Justin avea doar 29 de ani, simptomele erau foarte grave. Cei doi și-au anulat restul călătoriei și s-au întors acasă, în Marea Britanie, unde îi aștepta un mesaj șocant. Justin avea o tumoră agresivă pe creier, iar medicii spuneau că mai avea doar doi ani de trăit. În aceeași zi în care Emma a născut-o pe Mia, Justin a început tratamentul pentru cancer și nu a putut să fie lângă soția sa.

Boala soțului a avansat rapid

În ciuda tratamentului urmat de Justin Cotillard, cancerul s-a răspândit rapid în corpul bărbatului. Emma își aduce aminte că medicii au sfătuit-o să-l ia acasă pe soțul ei, pentru a fi în mijlocul familiei. Acesta a mai trăit doar două săptămâni după care s-a stins. Astfel, fiica celor doi a trebuit să crească fără tată. Emma mai spune că totul a decurs atât de rapid încât nimeni nu bănuia că bărbatul are o tumoră pe creier. Mai apoi, însă, femeia s-a gândit mai bine:

„Uitându-mă acum la fotografiile de la nuntă, se poate vedea clar că partea dreaptă a feței lui este puțin mai lăsată.”

Emma a făcut publică povestea lor pentru că vrea să-i încurajeze pe alții să meargă la medic atunci când apare cel mai mic simptom care ar putea indica teribila maladie. Nu vrea ca tragedia prin care a trecut să se întâmple și altora, deoarece multe vieți pot fi prelungite și salvate dacă tumora este detectată timpuriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *