Prima pagină » Local » Un descreierat din Iași, condamnat după ce a vrut să-și ucidă propria mamă! Individul a pus mâna pe un cuțit și a încercat să îi taie gâtul femeii! Acum a venit nota de plată! (Exclusiv)
Un descreierat din Iași, condamnat după ce a vrut să-și ucidă propria mamă! Individul a pus mâna pe un cuțit și a încercat să îi taie gâtul femeii! Acum a venit nota de plată! (Exclusiv)

Un descreierat din Iași, condamnat după ce a vrut să-și ucidă propria mamă! Individul a pus mâna pe un cuțit și a încercat să îi taie gâtul femeii! Acum a venit nota de plată! (Exclusiv)

05 apr. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Magistrații ieșeni au pedepsit un individ acuzat că a vrut să-i taie gâtul propriei sale mame. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Marian Cucoș la 6 ani de pușcărie, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie. Ieșeanca în vârstă de 71 de ani a trecut prin clipe de groază, din cauza propriului fiu

Un descreierat din județul Iași a fost pedepsit de magistrați după ce a fost acuzat că a vrut să o omoare pe cea care i-a dat viață! Ieșeanul a pus mâna pe un cuțit și a încercat să-i taie gâtul victimei!
Astfel, la finele săptămânii trecute, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Marian Cucoș la 6 ani de închisoare, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie.

„Instanța ia act că persoanele vătămate A.C. și Spitalul Municipal Pașcani nu au formulat pretenții civile în cadrul procesului penal. Dispune confiscarea specială a cutterului metalic având aplicată o bandă din plastic de culoare neagră, folosit de către inculpat la comiterea infracțiunii”, au precizat magistrații ieșeni.

Marian Cucoș, acuzat de procurorii ieșeni că a vrut să-și omoare mama

Procesul ieșeanului Marian Cucoș a început pe 6 octombrie 2020. Atunci, procurorii au dispus trimiterea acestuia în judecată pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie. Asta, după ce bărbatul fusese reținut, iar, mai apoi, arestat preventiv de pe 17 septembrie 2020.
La acea dată, o septuagenară din județul Iași a fost la un pas de moarte, din cauza propriului fiu. Femeia a trecut prin clipe de groază după ce a fost atacată cu un cutter de către individ. Marian Cucoș, în vârstă de 40 de ani, s-a enervat teribil după o ceartă cu mama sa. Individul din localitatea ieșeană Moțca a pus mâna pe un cutter și a încercat să-i ia zilele tocmai celei care i-a dat viață.

„Incidentul a avut loc pe 13 septembrie 2020, în jurul orei 14:00, în timp ce inculpatul și victima se aflau în locuința comună, situată în satul și comuna Moțca. Pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, inculpatul M.C. i-a aplicat propriei mame o lovitură cu un obiect tăietor / înțepător (lamă metalică cutter) la nivel gâtului”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Victima a fost dusă de urgență la spital

Autoritățile au fost alertate printr-un telefon la numărul unic pentru situații de urgență 112 despre faptul că o septuagenară este în stare gravă. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care i-a acordat victimei primul ajutor. Mai apoi, femeia în vârstă de 71 de ani a fost transportată la spital. După o intervenție chirurgicală, ieșeanca a fost stabilizată, în ciuda vârstei înaintate și a rănii suferite. Medicii care au consultat-o au ajuns la concluzia că viața acesteia a fost pusă în pericol din cauza leziunilor suferite. Specialiștii au constatat că femeia a suferit o plagă tăiată în regiunea cervicală anterioară, fără interesare vasculo-musculo-nervoasă, de aproximativ 15 centimetri. Această leziune a necesitat pentru vindecare un număr de 9-10 zile de îngrijiri medicale.

La scurt timp de la producerea teribilului incident, un echipaj de Poliție a demarat cercetările. Nu a durat foarte mult până ce oamenii legii au ajuns la concluzia că Marian Cucoș este principalul suspect în acest caz. Individul a fost săltat și dus la audieri. Ulterior, ieșeanul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind dus în Arestul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

„Procurorul criminalist a reținut că, din modalitatea concretă de comitere a faptei, din actul efectiv de executare comis de către inculpat, a rezultat atitudinea subiectivă, intenția agresorului de a produce rezultatul letal, în condițiile în care, la aplicarea loviturii, a folosit un obiect vulnerant, respectiv lama unui cutter, apt de a provoca moartea, asupra unei zone vitale, gâtul, la nivelul căruia se află importante vase de sânge”, a mai afirmat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Amintim că, zilele trecute, un alt ieșean a sunat la un post de televiziune național, pentru a anunța că și-a ucis mama într-un mod similar: i-a tăiat gâtul cu un cuțit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024