Prima pagină » National » Un deputat AUR de Suceava a scris în CV că ştie să utilizeze telefonul mobil

Un deputat AUR de Suceava a scris în CV că ştie să utilizeze telefonul mobil

06 ian. 2021, 15:19,
în National

Preşedintele filialei AUR Suceava, Dorel-Gheorghe Acatrinei, a scris în CV-ul său că ştie să folosească sistemul de operare Android. Vorbim despre un sistem cu care sunt dotate majoritatea telefoanelor mobile. Conform datelor din CV, el ştie să utilizeze şi Skype şi Zoom.

Dorel-Gheorghe Acatrinei este fost şofer şi actual deţinător de firmă de transport de mărfuri. Bineînţeles, are şi funcţia de deputat în legislatura 2020-2024.

Ultima școală absolvită, potrivit CV-ului, este Liceul cu Program Sportiv din Suceava. Timp de 9 ani, din 2001 şi până în 2010, a lucrat ca şofer. A fost şofer atât pe maşini de mare tonaj, cât şi şofer de autocar în Suceava. CV-ul lui Dorel-Gheorghe Acatrinei este publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor.

În 2010 a pus bazele firmei de transport mărfuri Helios Car SRL. Conform paginii de Facebook a firmei menţionate, „Helios Car îşi începe activitatea sub această denumire în anul 2010. Atunci, fondatorul companiei, având experienta cumulată în ani de zile de muncă în domeniul transportului internaţional, s-a decis să înceapă cel mai ambiţios proiect de până atunci. În acest fel a luat naştere Helios Car SRL, o firmă de prestigiu în domeniul transportului internaţional, crescând de la an la an şi investind puternic în tehnologie, logistica şi personal”.

Cifra de afaceri din anul 2018 a firmei menţionate a fost de circa 7,5 milioane de lei.

Fragment din CV-ul lui Dorel Gheorghe Acatrinei, deputat AUR de Suceava

Conform celor scrise în CV, primul loc de muncă l-a avut la vârsta de 24 de ani

Declarația de avere a lui Dorel-Gheorghe Acatrinei

Preşedintele filialei AUR din Suceava cunoaşte limba engleză la nivelul B1 şi ştie să folosească şi Google Drive şi Microsoft Office. Primul loc de muncă l-a avut la vârsta de 24 de ani. Atunci s-a angajat ca şofer în Drăgoieşti, o localitate din judeţul Suceava.

Conform declaraţiei de avere:

  • deţine 2 case;
  • deţine 2 terenuri intravilane de 2.000 metri pătraţi în comuna Sf. Ilie, judeţul Suceava;
  • are 48.000 de lei în conturi bancare. Nu se specifică însă în ce an au fost deschise acestea.

În ultimul an a realizat un venit total de 21.672 de lei ca administrator. Aşadar, în jur de 1.806 lei pe lună. Soţia lui, în schimb, primeşte lunar 1.497 lei pe lună, adică un total de 17.694 de lei ca asistent manager. În total, ambii soţii depăşesc uşor suma de 3.000 de lei lunar.

Fragment din declarația de avere a lui Dorel-Gheorghe Acatrinei

Potrivit declarației de avere, deputatul Acatrinei are un venit lunar, împreună cu soția, care depășește ușor 3.000 de lei

 

Fragment din declaratia de avere a deputatului AUR de Suceava Acatrinei

Nu se menționează în ce an au fost deschise cele două conturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *