Prima pagină » Local » Un dependent de păcănele din Iași s-a răzbunat pe angajata sălii după ce a pierdut bani grei la aparate. A traumatizat-o până a ajuns pe mâna polițiștilor – FOTO
Un dependent de păcănele din Iași s-a răzbunat pe angajata sălii după ce a pierdut bani grei la aparate. A traumatizat-o până a ajuns pe mâna polițiștilor - FOTO

Un dependent de păcănele din Iași s-a răzbunat pe angajata sălii după ce a pierdut bani grei la aparate. A traumatizat-o până a ajuns pe mâna polițiștilor – FOTO

03 apr. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Un tânăr din Iași, care este dependent de păcănele, s-a răzbunat pe angajata sălii după ce a pierdut sume uriașe la jocurile de noroc. Acesta nu s-a lăsat până nu a ajuns pe mâna polițiștilor

În urmă cu aproximativ un an, Constantin Hriscu a constituit o scenă de film într-o sală de jocuri de noroc din Iași. Acesta a băgat bani grei în aparate, crezând că va ieși norocos, dar, când a realizat că i-a pierdut, și-a ieșit din minți și a sărit la atac direct în gâtul angajatei de serviciu. Pe fir au intrat oamenii legii care au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar dosarul a ajuns pe mesele instanței de judecată în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

Un dependent de păcănele din Iași s-a răzbunat pe angajata sălii: A strâns-o de gât

Dosarul în care Constantin Hriscu este acuzat de tâlhărie calificată a stat un an pe mesele instanței de judecată, iar pedeapsa finală încă nu a fost pronunțată. Totul s-a întâmplat în luna martie a anului 2022, când Constantin Hriscu, dependent de păcănele, a băgat sume uriașe în aparate fără să câștige și s-a simțit pe muchie de cuțit, încercând să-și recupereze niște bani. A crezut că seiful din sală este rezolvarea problemei sale, începând să traumatizeze angajata sălii, care i-ar fi putut da banii. Acesta nu a conștientizat gravitatea faptei, motiv pentru care a constituit o scenă macabră, lăsând mască oamenii din jur. La fața locului au intervenit organele legii care au identificat individul și i-au întocmit dosar penal sub acuzația de tâlhărie calificată.

Din nefericire, F.M., persoana vătămată, a ajuns la spital, pentru că a suferit niște leziuni la nivelul corpului. Conform certificatului medico-legal eliberat de către Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, femeia a suferit leziuni traumatice la regiunea zigomatică stângă, la nivelul pleoapei inferioare la ochiul stâng, tumefacție eritomatoasă, cu diametrul de 3 cm, pe fondul căreia se constată o mică excoriație de 0,2/0,2 cm, latero-cervical stâng, dungi eritomatoase de culoare roșiatică, paralele cu mandibula, de 10 cm lungime, latero-cervical drept, tumefacție eritomatoasă de 3/3 cm, la nivelul piciorului drept, regiunea maleolară externă, tumefacție echimotică a ţesuturilor moi, cu diametrul de 7 cm și durere locală. Leziunile constatate se puteau produce prin strângere cu mâna (leziunile gâtului), lovire cu pumnul (regiunea zigomatică) și lovire cu piciorul (regiunea maleolară).

Constantin Hriscu a încercat să-și apere spatele la audieri. Ce pedeapsă a primit inculpatul?!

La primele audieri, Constantin a încercat să-și apere spatele în fața anchetatorilor, scuzându-se că s-a lăsat păcălit de către un alt judecător care l-ar fi mințit că a câștigat suma de 2.010 lei, iar angajata sălii nu a vrut să îi dea, motiv pentru care, după ce a terminat de jucat, a ieșit afară, și-a pus gluga pe cap și s-a dus direct la ea pentru a-și recupera suma de bani pierdută. Din fericire, judecătorii nu au ținut cont de apărarea lui și au judecat conform faptelor comise. Persoana vătămată s-a constituit ca parte civilă în proces, cu suma de 10.000 de lei.

Acesta nu este la prima ,,ceartă” cu legea, iar starea de recidivă postcondamnatorie în care se află inculpatul este atrasă de condamnarea la pedeapsa închisorii de 20 de ani pentru infracțiunile de omor deosebit de grav săvârșit, pentru ascunderea unei tâlhării sau piraterii, viol, tâlhărie în formă agravată, săvârşită pe timp de noapte, într-o locuință.

În prezent, Constantin Hriscu, ieșeanul dependent de păcănele, se află în arest preventiv în cadrul Penitenciarului Iași și, în pofida numeroaselor cereri pentru achitare ce au fost respinse, ca fiind nefondate, oamenii legii nu au pronunțat încă sentința finală, menținând arestul preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *