Prima pagină » Eveniment-Social » Un dascăl din Iași a fost desemnat Profesorul Anului din mediul rural la categoria „Profesori debutanți”

Un dascăl din Iași a fost desemnat Profesorul Anului din mediul rural la categoria „Profesori debutanți”

16 feb. 2024, 08:03,
în Eveniment-Social

Cosmina Teodora Chiuoru, profesor la Liceul Teoretic „Comandor Alexandru Cătuneanu” Lunca Cetățuii, comuna Ciurea din județul Iași, a fost desemnată Profesorul Anului din mediul rural la categoria „Profesori debutanți”.

„Primii ani de profesorat sunt grei, mai ales pentru dascălii care aleg să predea într-o școală vulnerabilă, acolo unde nevoile sunt mari. Ne-am bucurat să descoperim, la categoria „Profesori debutanți”, poveștile unor oameni extraordinari, care nu renunță în ciuda obstacolelor întâlnite, care identifică nevoile comunității și caută mereu soluții pentru acestea, merg la firul ierbii, aduc aliați în jurul lor și vor să facă educație cu sens, în beneficiul elevilor.
Profesorul Anului din mediul rural la categoria „Profesori debutanți” este doamna Cosmina Teodora Chiuoru, Profesor la Liceul Teoretic „Comandor Alexandru Cătuneanu” Lunca Cetățuii, comuna Ciurea din județul Iași. Felicitări tuturor profesorilor finaliști pentru contribuția deosebită în educație și, mai ales, pentru că aveți încredere în potențialul fiecărui elev!
Mulțumim, Simona David Crisbășanu, Președinte – Coaliția pentru Educație, pentru susținerea necontenită pe care ne-o oferi!”, au transmis reprezentanții Tech for Romania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *