Prima pagină » National » Un curier pe bicicletă a lovit în plin o fetiţă de 2 ani și fugit de la fața locului – VIDEO
Un curier pe bicicletă a lovit în plin o fetiţă de 2 ani și fugit de la fața locului - VIDEO

Un curier pe bicicletă a lovit în plin o fetiţă de 2 ani și fugit de la fața locului – VIDEO

10 mart. 2023, 23:40,
în National

În această seară, 10.03.2023, a avut loc un accident în centrul oraşului Timişoara. Din primele informații, se pare că un curier aflat pe bicicletă a lovit și accidentat o fetiţă de doi ani, pe o stradă pietonală.

Se pare că fetiţa de doi ani se afla cu părinţii la plimbare, într-un loc unde este interzisă circularaţia pe biciclete sau trotinete. La un moment dat, curierul a izbit copila, apoi s-a prăbuşit peste ea cu tot cu bicicletă.

Fetița are răni la nivelul capului

Cei care au intervenit primii au fost părinții fetiței care au dus-o imediat la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”. În urma accidentului, fetița are răni la nivelul capului și este internată la ecţia de Neuropsihiatrie.

După incident, curierul în vârstă de 26 de ani a fugit de la fața locului, dar a fost identificat și reținut ulterior.

„În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Timişoara, conducătorul bicicletei a fost identificat şi depistat, urmând a fi reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuvinţarea poliţiei sau procurorului care efectuează cercetarea la faţa locului şi vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Timiş.

Un tânăr de 25 de ani a fost arestat la doar o lună după ce a ieşit din penitenciar

Un tânăr de 25 de ani din judeţul Timiş a fost arestat preventiv, vineri, la doar o lună după ce a ieşit din penitenciar. El este acuzat de mai multe furturi, pe care le-a comis la doar câteva zile după eliberare.

„Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru furt din autovehicule. La data de 9 martie 2023, în urma investigaţiilor efectuate poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au depistat un tânăr de 25 de ani, recidivist, bănuit de comiterea infracţiunii de furt. În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar azi, 10 martie 2023, a fost prezentat magistraţilor care au dispus măsura preventivă a arestului preventiv pentru 30 de zile, ulterior fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş””, aun transmis, vineri seară, poliţiştii din Timiş.

Aceştia au explicat că tânărul a fost eliberat din penitenciar în 9 februarie. El fusese condamnat tot pentru furturi din autoturisme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`