Prima pagină » Radio » Actualitate » Un cuplu s-a despărțit după „Insula Iubirii”. Ambii au călcat strâmb și au plecat separat din Thailanda

Un cuplu s-a despărțit după „Insula Iubirii”. Ambii au călcat strâmb și au plecat separat din Thailanda

06 iul. 2023, 13:52, 1 ,
în Radio

Potrivit unor surse avizate, un cuplu s-a despărțit după „Insula Iubirii”, chiar dacă la începutul show-ului își juraseră iubire veșnică. Bărbatul a fost cel care a călcat strâmb prima dată, lăsându-se vrăjit de ispita Oana. În replică, nici femeie nu s-a lăsat mai prejos și a dat frâu liber pasiunii alături de Alin.

„Insula Iubirii” este, fără doar și poate, show-ul acestei veri și tocmai au apărut informații fierbinți despre concurenții care au acceptat provocarea. Așadar, dintre cele cinci cupluri care au pășit pe insulele din Thailanda pentru a-și testa relația, unul este de domeniul trecutului. Iată așadar cine nu a trecut proba fidelității.

Un cuplu s-a despărțit după „Insula Iubirii”

Noi dezvăluiri explozive despre reality-show. Emisiunea care an de an creează numeroase controverse îi va surprinde destul de mult pe telespectatori. Conform „Viperelor Vesele”, tocmai cuplurile la care oamenii nu se așteaptă să fie împreună după terminarea show-ului au rezistat până în zilele noastre. Astfel, Ema și Răzvan, asupra cărora telespectatorii aveau dubii, formează și azi o pereche. Însă pentru Bianca și Marius, participarea la Insula Iubirii nu a avut un final fericit.

„Apropierile dintre Ema și Romeo, dar și dintre Răzvan și ispita Daria, au fost de natură a zdruncina doar pentru scurt timp armonia cuplului, cei doi având o relație și la ora actuală. Însă cuplul Bianca-Marius a avut de suferit în urma participării la emisiune.

Marius a călcat strâmb alături de ispita Oana, iar Bianca nu s-a lăsat mai prejos, dând frâu liber pasiunii alături de Alin. Bianca și Marius au părăsit insula singuri, fără ispite și fără parteneri. În toate celelalte cupluri nu au existat mari discuții, nu au existat probleme, putem spune chiar că a domnit armonia și, evident, au părăsit insula împreună”, dezvăluie contul de Instagram „Viperele Vesele”.

Trecutul scandalos al unor concurente

Sezonul 7 al emisiunii a stârnit câteva controverse legate de trecutul anumitor concurente. Cele care au intrat în vizorul Viperelor pentru felul în care și-au câștigat existența înainte de emisiune sunt Ema și Claudia. Astfel, partenera lui Răzvan a practicat videochatul în trecut, iar Claudia Florescu a avut deschis un cont de OnlyFans, la care a renunțat în timp. Și-a găsit o ocupație mult mai interesantă, tânăra tatuată devenind antrenoare de fitness în Italia.

Totuși, despre Claudia, Viperele au dezvăluit că pe lângă activitatea interzisă minorilor de pe OnlyFans, ar fi practicat și cea mai veche meserie din lume. Dar se pare că acest lucru nu este adevărat. Iubita lui Bogdan Cîrlan a recunoscut că a fost, într-adevăr, pentru o perioadă, model pe platforma pentru adulți OnlyFans, dar de aici și până la a se spune că a practicat prostituția este cale lungă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *