Prima pagină » Actualitate » Un cuplu a lovit intenționat cu mașina un șofer, în Capitală! Totul se pare că a pornit de la o ceartă în trafic
Un cuplu a lovit intenționat cu mașina un șofer, în Capitală! Totul se pare că a pornit de la o ceartă în trafic

Un cuplu a lovit intenționat cu mașina un șofer, în Capitală! Totul se pare că a pornit de la o ceartă în trafic

30 mart. 2024, 12:00,
în Actualitate

Un cuplu a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer! Totul s-a întâmplat în București, după o ceartă în trafic. Oamenii legii au intervenit de urgență la fața locului. Cum a procedat bărbatul, dar și ce au decis autoritățile în cazul lui.

Un incident șocant a avut loc în București, în urma unei şicanări în trafic care a escaladat rapid în violență. Un bărbat și o femeie au fost victimele unui șofer furios, care i-a lovit intenționat cu mașina într-o tentativă de a-și continua drumul, ignorând complet consecințele.

O femeie și un bărbat, loviți intenționat cu mașina

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Poliției Capitalei, evenimentul a avut loc în data de 27 martie, în jurul orei 13:00. Totul a început când bărbatul a fost agresat fizic de către un alt participant la trafic, primind un pumn în față.

Este important de precizat faptul că într-o încercare de a-și proteja partenera și de a face față situației, bărbatul s-a poziționat în fața mașinii agresorului, încercând să îl împiedice să plece de la locul incidentului.

„În fapt, la data 27 martie, în jurul orei 13:00, Secţia 20 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în urma unei şicanări în trafic, soţul acesteia a fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către un alt participant la trafic. În urma acestui incident, bărbatul s-ar fi urcat la volan, intenţionând să părăsească zona, moment în care apelanta şi soţul acesteia s-ar fi poziţionat în faţa autoturismului pentru a-l împiedica să plece. În continuare, conducătorul autoturismului s-ar fi pus în mişcare, lovindu-i cu maşina pe cei doi”, au anunţat poliţiştii.

Ce au decis autoritățile

Cu toate acestea, agresorul nu s-a oprit aici. Fără să ezite, a pornit mașina și i-a lovit pe cei doi, ignorând complet riscul și consecințele acestui act de violență. În urma impactului, bărbatul și femeia au suferit leziuni, necesitând îngrijiri medicale imediate.

Poliția a intervenit rapid și l-a reținut pe șofer, un bărbat în vârstă de 38 de ani, pentru comiterea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței, care a decis plasarea sa în arest la domiciliu pentru 30 de zile, în timp ce autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele incidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024