Prima pagină » International » Un cunoscut rapper o desființează pe Kamala Harris: „Ne crede proști, bazându-se pe politica identitară pentru a obține voturi”
Un cunoscut rapper o desființează pe Kamala Harris:

Un cunoscut rapper o desființează pe Kamala Harris: „Ne crede proști, bazându-se pe politica identitară pentru a obține voturi”

16 oct. 2024, 16:57,
Simona Ciobanu în International

Rapperul și actorul Lord Jamar a criticat-o pe vicepreședinta Kamala Harris, spunând că nu este calificată să fie președinte, susținând că aceasta nu ar putea gestiona nici măcar un „Dunkin’ Donuts sau un 7-Eleven”.

În cadrul unui interviu acordat podcastului „The Art of Dialogue”, Jamar, în vârstă de 56 de ani, a descris-o pe Harris ca fiind „o insultă pentru oamenii de culoare” și a sugerat că democrații au încercat, fără succes, să o transforme într-o versiune feminină a lui Barack Obama.

„Pentru mine, această femeie nu este potrivită nici măcar să conducă un Dunkin’ Donuts sau un 7-Eleven, darămite Statele Unite”, a declarat Jamar, care a jucat roluri minore în seriale precum „Clanul Soprano” și „Elementary”.

Rapperul Lord Jamar o desființează pe Kamala Harris

Rapperul, pe numele său real Lorenzo Dechalus, a continuat cu insulte, spunând la un moment dat: „La dracu’ cu ea”. Jamar a criticat felul în care democrații au promovat-o pe Harris, afirmând că aceasta trebuia să fie următorul Obama, dar nu a reușit din cauza lipsei sale de abilități oratorice.

„Ea chicotește mereu, minte și evită întrebările. Se pare că ne crede proști, bazându-se pe politica identitară pentru a obține voturi”, a continuat el.

În altă parte a interviului, Jamar a mărturisit că ia în considerare să voteze pentru Donald Trump, acuzând elitiștii de stânga că încearcă să-i forțeze pe bărbații de culoare să o sprijine pe Harris.

„E atât de rea încât mă gândesc să-l votez pe Trump”, a spus el, criticând tacticile de înfricoșare folosite împotriva fostului președinte.

Jamar a râs de ideea că Trump ar fi un dictator, menționând că în timpul mandatului său aceste temeri nu s-au materializat.

Rapperul se alătură altor figuri din muzică, precum Waka Flocka Flame, Lil Pump, Sexyy Red și Kodak Black, care și-au exprimat recent sprijinul pentru Trump. Campania lui Harris nu a oferit un răspuns imediat la aceste comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`