Prima pagină » National » Un cunoscut poliţist local din Mangalia a murit. Liviu Daciu fusese infectat cu noul coronavirus
Un cunoscut poliţist local din Mangalia a murit. Liviu Daciu fusese infectat cu noul coronavirus

Un cunoscut poliţist local din Mangalia a murit. Liviu Daciu fusese infectat cu noul coronavirus

04 ian. 2021, 10:34,
BZI.ro, în National

Un cunoscut poliţist local din Mangalia a murit după ce fusese infectat cu noul coronavirus. Liviu Daciu lucra de mai bine de 15 ani şi era extrem de cunoscut pentru că aplanase nenumărate scandaluri izbucnite între clanurile locale.

În timpul liber, bărbatul, filma şi evenimente private, nunți, botezuri.

Un cunoscut poliţist local din Mangalia a murit

Liviu Daciu era cunoscut şi pentru ceea ce făcea în timpul liber: cameraman de nunţi şi botezuri. Unul cu mult talent chiar, întrucât ajunsese să câştige mai mult din evenimente decât din slujba de la primărie. Dar îi plăcea şi uniforma, motiv pentru care şi-a păstrat ambele joburi.

Tragică veste a venit ca un şoc pentru colegi şi apropiaţi. Fostul poliţist fusese diagnosticat cu noul coronavirus înainte de anul nou. Din nefericire, boala a evoluat extrem de rapid şi, în doar câteva zile, acesta a ajuns în stare gravă şi a decedat.

Liviu Daciu era extrem de respectat şi în întreaga comunitate şi chiar dacă nu avea o vârstă înaintată boala i-a fost fatală.

Un jandarm de doar 42 de ani a murit de SARS-CoV-2

Un cunoscut poliţist local din Mangalia a murit după ce fusese infectat cu noul coronavirus. La fel a păţit şi un fost jandarm din Suceava a murit în prima zi a anului, la doar 42 de ani, din cauza Covid 19.

Neculai Prostire a fost confirmat cu virusul Sars-Cov-2 la jumătatea lunii decembrie, iar după câteva zile de la confirmare, pe 19 decembrie, a fost internat în secția ATI.

„Anul 2021 a început cu o veste foarte tristă. În prima zi a anului, un fost jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a încetat din viaţă, la vârsta de doar 42 de ani, fiind răpus de COVID-19. Neculai Prostire a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2, iar după câteva zile, pe data de 19 decembrie, a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava, secţia ATI, cu saturaţia de oxigen foarte scăzută. Acesta nu prezenta alte comorbidităţi”, a scris Jandarmeria Suceava într-un mesaj pe Facebook.

Pana ieri, 3 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 640.429 decazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 574.897 depacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.034 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *