Prima pagină » Local » Un cunoscut medic ieșean, condamnat în urma unui accident rutier. Victima trebuie să primească daune de aproximativ 22.000 de euro
Un cunoscut medic ieșean, condamnat în urma unui accident rutier. Victima trebuie să primească daune de aproximativ 22.000 de euro

Un cunoscut medic ieșean, condamnat în urma unui accident rutier. Victima trebuie să primească daune de aproximativ 22.000 de euro

20 iun. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un cunoscut medic ieșean a fost pedepsit la finele săptămânii trecute, după producerea unui accident rutier. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Gabriela Stoleriu la 1 an şi 3 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Mai mult, victima accidentului ar trebui să primească despăgubiri în valoare de aproape 22.000 de euro.

După producerea unui accident rutier, un cunoscut medic ieșean a fost pedepsit la finele săptămânii trecute. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Gabriela Stoleriu la 1 an şi 3 luni de închisoare, cu suspendare, pentru vătămare corporală din culpă.

„Inculpata Gabriela Stoleriu va presta timp de 60 de zile lucrătoare muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Municipiului Iaşi sau în cadrul Consiliului Local Iaşi – Serviciul Administrativ al municipiului Iaşi. Admite acţiunea formulată de partea vătămată D.C. Obligă inculpate, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC Euroins Romania Asigurare-Reasigurare, să îi achite părţii civile suma de 8.692,23 lei reprezentând daune materiale şi suma de 20.000 de euro, reprezentând daune morale”, au afirmat judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Cunoscut medic ieșean, acuzat de comiterea unui accident rutier

Procesul medicului ieșean a început pe data de 13 iulie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe Gabriela Stoleriu sub acuzația de vătămare corporală din culpă. Asta, după ce medicul dermatolog ieșean ar fi fost implicat într-un accident rutier cu victimă.

Conform anchetatorilor, impactul ar fi avut loc la finele lunii martie 2018. Accidentul s-a petrecut în fața Teatrului Național, în jurul orei 10:00. Oamenii legii au stabilit că medicul dermatolog Gabriela Stoleriu ar lovit-o pe victima D.C., o femeie în vârstă de 61 de ani, în timp ce aceasta din urmă traversa în mod regulamentar.

Medicul dermatolog ieșean, acuzat de producerea impactului

Oamenii legii spun că, după producerea impactului, victima a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași, pentru primirea de îngrijiri medicale.

De asemenea, soțul femeii lovite cu mașina a susținut atunci că medicul dermatolog ieșean abia primise o sancțiune pentru că ar fi parcat în mod neregulamentar în zona Teatrului Național. De asemenea, martorii au spus că victima a fost luată pe capota vehiculului, învârtită în aer și ajungând în cele din urmă la roata din față. În urma impactului, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Acum, în urma acelui accident rutier, cunoscutul medic ieșean a fost condamnat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *