Prima pagină » Actualitate » Un cunoscut influencer a fost găsit mort în propria casă. Agentul de pază de la complexul rezidențial unde locuia, alertat de mirosul persistent
Un cunoscut influencer a fost găsit mort în propria casă. Agentul de pază de la complexul rezidențial unde locuia, alertat de mirosul persistent

Un cunoscut influencer a fost găsit mort în propria casă. Agentul de pază de la complexul rezidențial unde locuia, alertat de mirosul persistent

20 iul. 2024, 19:20, 3 ,
în Actualitate

Cunoscutul influencer Andrei Versace a fost gasit, sâmbătă, mort in casa. Alerta a dat-o un agent de paza din complexul rezidential unde locuia acesta.

„Astăzi, 20 iulie 2024, în jurul orei 10.35, polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate.

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă.

Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, anunță Poliția Capitalei.

Influencerul a fost gasit sambata dimineata de catre politisti, dupa ce au fost sesisati de un barbat. Vorbim despre un agent de securitate in complexul rezidential din Sectorul 1, unde locuia acesta. Barbatului i-a atras, se pare atentia, mirosul specific unei persoane decedate care venea dinspre apartamentul sau.

Din cate se pare, nu s-au gasit urme de violenta pe corpul sau.

Trupul lui Andrei Versace a fost dus la IML pentru efectuarea necropsiei.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Cine era Andrei Versace și cum s-a făcut remarcat?

Andrei Pârvan, cunoscut mai degrabă sub numele de Andrei Versace, a fost promovat în presa tabloidă după ce și-a creat, prin intermediul platformelor de socializare, imaginea unui milionar excentric.

Acesta a atras atenția prin modul în care a expus luxul în care trăiește. S-a pozat adesea alături de mașini de lux, elicoptere sau în vacanțe exclusiviste.

Mai mult, acesta le arăta urmăritorilor săi apartamentul în care locuiește și se lăuda că a investit în el nu mai puțin de 600.000 de euro.

Prin abordarea sa, Andrei Versace a reușit să capteze atenția actorului Mihai Bendeac, care l-a transformat într-un personaj foarte popular și l-a interpretat de mai multe ori în show-rile sale de comedie.

Ultima dată când numele lui a fost menționat în presă a fost la sfârșitul lunii martie, când, pe jumătate dezbrăcat, acesta a făcut scandal într-un mall din centrul Bucureștiului și a stropit cu apă mai mulți clienți.

Comentarii
  • aviz celor care supara pe cine nu trebuie 😉

  • Chiar influențează așa mulți?

  • Un tont arogant pana la sfarsit. Trebuie sa fii extrem de idiot si sa ai angoase si traume interioare enorme, ca sa-i tot faci pe proprii tai privitori (alti tantalai sedati) „taranilor”, „saracilor”, „praduitorilor”, „paezanilor” etc etc. Cel mai probabil a murit indopat cu droguri, cu unul din clan spunandu-i „ia ma, mai vrei marfa fara bani? ia de-aici ma, inghite!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *