Prima pagină » Eveniment-Social » Un cunoscut fotograf din Iași vrea să meargă în Ucraina pentru a surprinde cele mai importante momente din război
Un cunoscut fotograf din Iași vrea să meargă în Ucraina pentru a surprinde cele mai importante momente din război

Un cunoscut fotograf din Iași vrea să meargă în Ucraina pentru a surprinde cele mai importante momente din război

28 feb. 2022, 08:24,
în Eveniment-Social

Marius Nicolae Florescu, un cunoscut fotograf din Iași a postat un apel pe o reţea de socializare. Fotograful care are o poveste de viață impresionantă a declarat faptul că dorește să meargă în Ucraina pentru a surprinde cele mai emoţionante momente din război.

Cu toate că este conștient asupra faptului că un asemenea efort l-ar putea costa viața, Nicolae Florescu este de părere că în numele artei niciun sacrificiu nu este prea mare. Acesta a cerut ajutorul autorităților române pentru a-i facilita accesul în țara vecină:

Aş vrea să merg în Ucraina, prin a fi prezent pe câmpul de război și însoțit de echipament foto împreuna cu vestă antiglonț și casca. Doresc cu orice preț să acaparez imagini și în a înțelege îndeaproape zgomotul rachetelor ce cad de la mare înălțime.
Vreau să fiu alături de oamenii de acolo, în a susține moral dar în același timp să realizez un set de imagini.
Dacă mi-se alătura Minusterul de Interne și Armata României, este perfect!
Distribuiri in-a fi cunoscută visul meu! Deși, sunt conștient că însuși plătesc cu prețul vieții, dar las în urmă un album ce cuprinde “configurația” unei imagini a țării: Ucraina! a scris Marius Nicolae Florescu pe o rețea de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *