Prima pagină » Cancan » Un cunoscut DJ s-a aruncat de la etajul 4 al blocului din Piatra Neamţ în care locuia. Poliția a deschis o anchetă

Un cunoscut DJ s-a aruncat de la etajul 4 al blocului din Piatra Neamţ în care locuia. Poliția a deschis o anchetă

23 iun. 2023, 11:21, 1 ,
în Cancan

Şoc în muzica românească. Un cunoscut DJ  s-a aruncat în gol de la etajul 4, iar prognosticul medicilor este rezervat.

Bărbatul este internat în Secția ATI a Spitalului Municipal de Urgență Roman, potrivit Monitorul de Neamț.

Un cunoscut DJ s-a aruncat de la etajul 4 al blocului din Piatra Neamţ

Purtătorul de cuvânt al unității sanitare a declarat că starea acestuia este gravă, având numeroase politraumatisme prin cădere de la înălțime inclusiv condensare pulmonară, disfuncție hepatică severă, un picior fracturat și fractură de corp vertebral.

Purtătorul de cuvânt al unității sanitare, Andreea Trifan, a declarat că starea acestuia este destul de gravă. „Pacientul transportat la spital cu o ambulanță a Serviciului de Ambulanță și a fost diagnosticat cu un politraumatism prin cădere de la înălțime.

Prezenta un traumatism cranio cerebral închis, cu hematoame subdurale frontal stânga, contuzii hemoragice, multiple frontale bilateral, contuzie hemoragică temporal stânga și temporal profund drept.

Avea, la internare, condensare pulmonară, postero-bazal dreaptă, disfuncție hepatică severă,fractură picior stâng, fractură cominutivă corp vertebral”, a precizat Andreea Trifan.

Surse medicale au declarat publicației citate că pacientul s-ar fi aflat în momentul gestului suicidal în stare de ebrietate.

Absolvent al Liceului Industrial „Vasile Sav” din Roman, tânărul a urmat și Facultatea de Științe Economice a Universității „Dimitrie Cantemir” din Iași. A lucrat, după absolvire, ca specialist în sunet, lumini și fum, în mai multe cluburi din Iași și Roman, fiind solicitat la multe manifestări private și publice.

Xonia a fost prinsă băută și drogată la volan

După cazul Anei Morodan, care a cutremurat o țara întreagă, o nouă vedetă a călcat strâmb. Este vorba despre o cunoscută cântăreață, care a fost trasă de dreapta de un echipaj de poliție pe o stradă din Sectorul 2. După verificări, Poliția a constatat că nu avea nici dreptul de a conduce în România.

Cântăreața Xonia a fost oprită în trafic, vineri dimineața, în jurul orei 4, de un echipaj al Poliției Rutiere. În urma verificărilor, artista a ieșit pozitivă la alcool și substanțe interzise. Astfel, la testul antialcool, artistei i-a ieșit o concentrație de 0,30 g/l alcool pur în aerul expirat.

„Eu în momentul de față nu pot să vă dau nicio declarație. Îmi pare rău!”, le-a declarat Xonia, reporterilor SpyNews.ro.

Mai mult de atât, poliția a transmis printr-un comunicat că, în afara faptului că oamenii legii au prins-o pe artistă conducând sub influența alcoolului, dar și a substanțelor interzise, cântăreața nici nu avea dreptul de a conduce un autoturism pe teritoriul României. În cauză s-a deschis un dosar penal.

„La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 4.00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336, alin. 2 și art. 335, alin. 2, din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată în comunicatul poliției.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`