Prima pagină » Economic Local » Un cunoscut antreprenor din Iași a participat la emisiunea „Chefi la Cuțite”. A impresionat juriul cu preparatul său. „Acum au fost preliminariile” – FOTO

Un cunoscut antreprenor din Iași a participat la emisiunea „Chefi la Cuțite”. A impresionat juriul cu preparatul său. „Acum au fost preliminariile” – FOTO

18 sept. 2023, 02:00,
Raluca COSTIN în Economic Local

Cristian Ioniță, un cunoscut antreprenor din Iași, a participat la emisiunea „Chefi la Cuțite”. Tânărul a impresionat juriul cu unul dintre preparatele lui preferate și speră să treacă de etapele următoare. Acesta a dat lovitura cu o afacere cu sucuri din fructe, plante și uleiuri esențiale

Cristian Ioniță, un cunoscut antreprenor din Iași, a participat la emisiunea „Chefi la Cuțite” și a trecut de etapa preliminară. Ieșeanul a impresionat juriul cu preparatul „Terrine de ficat de rață cu trufe și dulceață de afine” și speră să ajungă în etapele următoare.

„Acum au fost preliminariile și ce pot să zic e că sper să trec mai departe. A fost o experiență plăcută și o oportunitate care îți oferă posibilitatea de a te vedea altfel decât te consideri. Vedem ce va fi în continuare”, susține antreprenorul din Iași.

Acesta a pregătit noi surprize membrilor juriului, dacă va trece în etapele următoare.

Un cunoscut antreprenor din Iași a participat la emisiunea „Chefi la Cuțite”

Faptul că a lucrat o perioadă într-un restaurant din Franța l-a ajutat în pregătirea preparatului, dar și în parcursul său profesional. Astfel, a folosit o parte din cunoștințele deprinse pentru a pregăti preparatul cu care a participat la competiție și nu se oprește aici. Cristian Ioniță este un tânăr antreprenor din Iași care a dat lovitura cu o afacere cu sucuri din fructe, plante și uleiuri esențiale. A demarat în anul 2014, când a înființat o plantație cu lavandă. Văzuse modelul de afacere în Franța, unde a lucrat o perioadă în domeniul HoReCa.

De atunci a dezvoltat constant businessul. A scos recent 4 sortimente de sucuri „Thego” și deja are succes pe piața locală și internațională. „Zmeură cu busuioc”, „Mentă cu eucalipt”, „Portocală cu aromă de migdală” și „Lavandă” sunt sucurile produse de Cristian Ioniță. Producătorul are o linie de îmbuteliere a sucurilor la Lețcani, iar marca „Thego” este înregistrată la nivel internațional și a fost cumpărată cu 2.500 de euro.

Tot mai mulți ieșeni participă la emisiunile culinare

Ștefania Daniela Maricescu, în vârstă de 23 de ani, a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Chefi la Cuțite”, unde a primit două cuțite de la jurați și a trecut în etapa următoare. Se întreține singură de la vârsta de 16 ani și spune că multe persoane nu o iau în serios din cauza vârstei. Chiar și așa, nu a renunțat la bucătărie și vrea să devină și mai bună. Are doar 23 de ani, dar lucrează ca bucătar la unul din cele mai cunoscute restaurante din Iași.

În ultimii ani, tot mai mulți ieșeni au participat la emisiunea „Chefi la Cuțite” și chiar au ajuns în finala emisiunii, cum este Cătălin Amarandei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *