Prima pagină » Titlurile zilei » Un criminal abia ieșit de după gratii și-a măcelărit fratele la Iași, de dorul pușcăriei: „Trebuie să mai omor pe cineva, să mă duc înapoi” – EXCLUSIV

Un criminal abia ieșit de după gratii și-a măcelărit fratele la Iași, de dorul pușcăriei: „Trebuie să mai omor pe cineva, să mă duc înapoi” – EXCLUSIV

26 iun. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Scene de groază la Iași. Un criminal abia ieșit de după gratii și-a măcelărit fratele tocmai pentru a se întoarce la închisoare. Individul a fost eliberat după o altă condamnare pentru omor. De data aceasta, probabil, va sta mulți ani închis, dacă judecătorii îl vor găsi vinovat

Pușcăriile nasc „monștri”. Un tânăr din Miroslovești, eliberat recent de după gratii pentru că a omorât un om, a comis o altă nenorocire. De data aceasta, și-a ucis fratele. Motivul este unul ce pare a fi mai degrabă desprins din filmele de groază. Vasile Cojocariu l-a omorât cu sânge rece chiar pe fratele său ca să se întoarcă după gratii, acolo unde pentru el înseamnă „acasă”. Primarul din Miroslovești spune că individul ar fi spus prin comună că ar vrea să revină cu orice preț la pușcărie.

„Autorul abia a ieșit din pușcărie. A stat vreo 5-6 ani pentru că a omorât un om de aici, de la noi. Acum, l-a omorât pe fratele lui. Din ce am înțeles, el spunea mereu: «Trebuie să mai omor pe cineva ca să mă duc înapoi». Localnici spuneau că l-au auzit când spunea că e bine la pușcărie și că trebuie să se ducă înapoi. Acum, din ce am înțeles, s-ar fi certat de la bani. Ei lucrau ca văcari și cine știe la ce neînțelegeri au ajuns… Oricum provin dintr-o familie dezorganizată”, a spus Constantin Cojocariu, primarul comunei Miroslovești.

Criminalul abia ieșit de după gratii, care și-a măcelărit fratele, a fost arestat

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mai apoi a fost prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași de arestare preventiva a inculpatului COJOCARIU VASILE, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat asupra unui membru de familie. Dispune arestarea preventivă a inculpatului COJOCARIU VASILE, pe o durata de 30 de zile, începând cu data de 24.06.2024 până la data de 23.07.2024 inclusiv”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul Iași.

De data aceasta, dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea închis peste 25 de ani.

Unul la pușcărie, altul la cimitir

Familia celor doi frați trebuie să se pregătească pentru înmormântare. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat pentru necropsie la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași. Medicii legiști trebuie să stabilească cum s-a produs decesul. Din câte se pare, Vasile Cojocariu l-a ucis pe fratele său cu mai multe lovituri de cuțit. Zilele viitoare, trupul victimei va fi înhumat creștinește la Miroslovești.

În timp ce unii deținuți se plâng de condițiile din penitenciare, alții sunt în stare să ucidă din nou pentru a se întoarce după gratii. Vasile Cojocariu ar fi spus prin comună că la închisoare dispune de tot ce îi trebuie, iar în libertate nu are masă, nu are casă. În curând, criminalul abia ieșit de după gratii, care și-a măcelărit fratele, va afla cât va sta „cazat”.

Comentarii
  • Dovada ineficientei pedepsei privative de libertate.

  • Cititor anonim

    Un animal sălbatic în două picioare trimis la pușcărie pentru educație.de asta era bună pedeapsa cu moartea.

  • Locuri de parcare

    Credeam ca e Daniel Ciubotariu, florarul din Mircea cel Batran…..fratele tiganului burtos dezvoltator imobiliar Petrica Cipri Ciubotariu care comstruieste Ever Grim Taors in capatul orasului…..sageata lui STP care si-a luat Porsche si merge cu el in zilele de sarbatoare 😂😂😂😂

  • REINTRODUCEREA PEDEPSEI CU MOARTEA !

  • DETINUTII TREBUIE SA MUNCEASCA CA PE VREMEA COMUNISMULUI CAND PUSCARIILE ERAU CAM GOALE.CANALUL DUNARE -MAREA NEAGRA ERA SPAIMA PUSCARIASILOR. ASA SI ACUM. PUSI LA MUNCA SI AR AVEA TOTI FRICA DE PUSCARIE

    • Ai perfecta dreptate, dar nu se poate institui aceasta lege deoarece suntem conduși de poponari progresiști susținuți de ONG-uri lgbt-iste și care ar sari imediat în sus că saracii criminali sunt tratați inuman.
      Voi nu vedeți cate procese câștigă borfasii din pușcării împotriva statului poponar rămân ?

  • Munca silnica si pedeapsa capitala, altfel nu se vindeca astfel de animale bipede

  • minți ”luminate”

    Munca nu mai este obligatorie pentru pușcăriași iar cei care vor să muncească trebuie plătiți cu salariul minim pe economie. Sunt cele mai proaste decizii luate de România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iunie 2024
29 iunie 2024