Prima pagină » Local » Accident grav în Canta. Un adult și un copil au fost loviți pe trecerea de pietoni – EXCLUSUV
Accident grav în Canta. Un adult și un copil au fost loviți pe trecerea de pietoni - EXCLUSUV

Accident grav în Canta. Un adult și un copil au fost loviți pe trecerea de pietoni – EXCLUSUV

11 sept. 2024, 20:18, 5 ,
în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în Canta, municipiul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că un copil și un adult au fost spulberați de un autoturism pe o trecere de pietoni.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă. Copilul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria”. De asemenea, bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Știre în curs de actualizare!

 

Comentarii
  • Mulțumiți Poliției Române!

  • E plin de maimutze la volan.
    Astia care te calca pe trecere tre sa n-aiba dreptul la carnet min 10 ani. Numai urangutani scapati la masini cu etaj. Mai ales femei cu SUVuri care stau in telefon si omoara oameni.

  • Acum vreo luna, legea a fost modificata. Pietonii nu mai sunt dumnezeii trecerii de pietoni. Au obligatia de a se asigura inainte de a se angaja in traversare, chiar daca o fac pe trecere. E o modificare de bun simt si necesara, prea multi pietoni nu au habar cum sa traverseze si nici cum sa se deplaseze pe trotuar. Stiu un singur lucru: ca ei au drepturi. Iaca, acum nu mai este chiar asa.

    • Șoferii au obligația legală și morală să reducă viteza în zona trecerilor de pietoni .Cand se circula cu viteză preventivă se evita orice pericol .Cum romanu’ e țăran și vrea să ajungă cu 2 minute mai repede acasă ,omoara pe zebră . Dacă te asiguri prea mult prostu’ de țăran obosit zice ca nu are timp sa stea după tine ..,dacă pui piciorul pe zebră “de ce te arunci pe trecere ?” Și uite așa România este pe primul loc în UE la accidente rutiere cu victime circa 2000 pe an (morți) plus 10000 grav răniți Astia care v-ați născut în mașină și doar în mașină vă deplasați aveți grijă la condus măcar atât

  • Baaai inteligentule, mare majoritate a pietonilor se arunca pe trecere pentru ca „E DREPTUL MEU”.
    1. Ajungi la trecere.
    2. Te asiguri(Contact vizual cu soferul)
    3. Traversezi strada DOAR DACA MASINA E OPRITA.
    4. Continui sa te asiguri pana ai ajuns pe trotuarul opus.

    Daca pietonii ar fi amendati pentru ca au trecut strada fara sa se asigure, merg cu capul in pamant/telefon, stau nemiscati langa trecere si cand aproape treci se arunca … ETC ETC.. atunci ar fi mult mai putin accidente.
    La fel cu soferii care au contact cu pietonul si nu opresc.
    Mare parte a vinei este pietonului care vrea sa se sinucida si care merg pe ideea „E DREPTUL MEU”.
    Mai ales ca esti cu un copul mic langa tine..te asiguri de 999999 ori..dobitocule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`