Prima pagină » Local » Un copil de opt ani a fost grav rănit în urma unui accident rutier produs în localitatea Hlincea, Iași! Două autoturisme au intrat în coliziune – Exclusiv

Un copil de opt ani a fost grav rănit în urma unui accident rutier produs în localitatea Hlincea, Iași! Două autoturisme au intrat în coliziune – Exclusiv

02 mai 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu în Local

În acest weekend, în localitatea Hlincea din Iași s-a produs un grav accident rutier, în urma căruia au rezultat două victime. Dintre acestea, un copil de numai opt ani, policontuzionat, care a ajuns de urgență la Spitalul pentru Copii ”Sf. Maria” din Iași

Sâmbătă după-amiază, liniștea localității Hlincea din Iași a fost tulburată de un grav accident rutier produs între două autoturisme. În urma impactului puternic, două persoane au fost rănite, printre care un copil în vârstă de opt ani, care a ajuns de urgență la Spitalul pentru Copii ”Sf. Maria” din Iași. Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost primit în jurul orei 17:00, iar la fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ), care a acordat primul ajutor victimelor, iar mai apoi le-a transportat la o unitate medicală.

”Sâmbătă, 30 aprilie 2022, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Iași a fost solicitat în jurul orei 16:46, la un accident rutier produs în localitatea Hlincea. Ajunși la fața locului, medicii au indentifcat un minor în vârstă de opt ani, victimă, acesta fiind policontuzionat prin accident rutier, fiind transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii «Sf. Maria»”, au precizat reprezentanții SAJ Iași.

Polițiștii au deschis dosar penal în urma accidentului rutier grav produs în localitatea Hlincea, Iași

În urma accidentului, a fost sesizată și poliția. Polițiștii ieșeni, ajunși la fața locului, au efectuat cercetări și măsurători pentru a stabili cauza exactă a producerii accidentului. Aceștia au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

”Ieri, 30 aprilie 2022, în jurul orei 16:45, am fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, produs în localitatea Hlincea. Din cercetările efectuate, a rezultat că în accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului, două persoane au fost rănite. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate”, au declarat reprezentanții IPJ Iași.

Un autoturism s-a răsturnat într-un şanţ în Hlincea

Amintim că, pe data de 17 aprilie 2021, a avut loc alt accident rutier în satul Hlincea, din comuna Ciurea, judeţul Iaşi. Un autoturism s-a răsturnat într-un şanţ. Cauza probabilă a producerii incidentului a fost pierderea controlului asupra direcţiei de mers. În urma impactului, s-a înregistrat o victimă, mai exact o femeie care conducea mașina.

Martorii au precizat că altă maşină i-ar fi tăiat calea șoferiței, iar aceasta a tras de volan şi astfel s-a răsturnat și a ajuns în şanţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`