Prima pagină » National » Un copil de 6 ani a murit în incendiu, în Vâlcea! Mama lui este de negăsit
Un copil de 6 ani a murit în incendiu, în Vâlcea! Mama lui este de negăsit

Un copil de 6 ani a murit în incendiu, în Vâlcea! Mama lui este de negăsit

31 aug. 2024, 11:20,
în National

Un incendiu devastator a avut loc vineri seara în comuna Vaideeni, județul Vâlcea, în urma căruia un băiețel de 6 ani și-a pierdut viața. În timp ce echipele de salvare au reușit să stingă focul, mama copilului, o femeie de 44 de ani, este încă de negăsit.

Un incendiu cumplit a distrus vineri seara o locuință din comuna Vaideeni, județul Vâlcea, provocând moartea unui băiețel de 6 ani.

Un copil de 6 ani, mort în urma unui incendiu

Pompierii care au intervenit pentru stingerea flăcărilor se confruntă acum cu o situație dificilă, deoarece mama copilului, o femeie de 44 de ani, este în continuare de negăsit.

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea, Sorin Albinaru, apelul inițial a indicat prezența a două persoane în locuință în momentul izbucnirii incendiului.

„Din spusele apelantului, în casă este posibil să fie surprinse două persoane. La sosirea forţelor ISU focul se manifesta generalizat la întreaga locuinţă, echipajele de intervenţie acţionând cu prioritate pentru căutarea-salvarea posibilelor victime, concomitent cu operaţiunile de stingere a incendiului. Din nefericire, o victimă carbonizată a fost descoperită într-un dormitor al casei”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Sorin Albinaru.,

Mama copilului nu a fost găsită

Când echipele ISU au ajuns la fața locului, flăcările se extindeau rapid în întreaga casă. Prioritatea acestora a fost, pe de o parte, să caute și să salveze posibilele victime, iar pe de altă parte, să controleze și să stingă incendiul.

După ce incendiul a fost stins de echipele de pompieri din Râmnicu Vâlcea, Horezu și Bunești, care au acționat cu patru autospeciale de stingere, au găsit trupul carbonizat al copilului într-un dormitor al locuinței. În ciuda eforturilor, mama copilului nu a fost găsită până în prezent, iar căutările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *