Prima pagină » International » Un copil de 6 ani a demarat „Poopa Scoopa Luca”! Ce presupune afacerea și ce a făcut cu banii câștigați

Un copil de 6 ani a demarat „Poopa Scoopa Luca”! Ce presupune afacerea și ce a făcut cu banii câștigați

30 sept. 2024, 17:56,
Simona Ciobanu în International

Spirit de antreprenor! Un băiat tânăr din Rhode Island, pasionat de animale, și-a transformat iubirea pentru creaturile cu patru picioare într-o afacere care i-a permis să strângă suficienți bani pentru a adopta un pisoi.

Luca Aprin, în vârstă de 6 ani, din Warwick, a reușit să o aducă acasă pe Pebble, o pisică dintr-un adăpost, cu veniturile obținute din afacerea sa de curățare a excrementelor de câini, denumită „Poopa Scoopa Luca”.

Deși nu este cel mai atractiv loc de muncă, Luca înțelege bine valoarea serviciului oferit.

„Oamenii detestă să curețe excrementele de câine”, a spus el pentru WJAR. „Mie nu-mi displace deloc.”

Pentru 15 dolari – sau 20 de dolari în cazul mai multor câini – Luca își ajută clienții să aibă curți curate și ordonate.

„Este amuzant. Îmi place să fac curățenie, este unul dintre lucrurile mele preferate”, a spus Luca, elev în clasa I.

Luca, un tânăr pasionat de animale

Luca face voluntariat la adăpostul de animale unde lucrează mama sa, Robyn Bouchard, iar împreună au găsit sau creat locuințe pentru 98 de animale salvate.

„Este primul care intră în clădire, se apucă imediat de muncă – pliază rufele, mătură și șterge podelele, și le spune tuturor cât de mult îi place să vină la muncă”, a spus Bouchard.

La adăpost, Luca a întâlnit-o pe Pebble și s-a atașat de ea, dar nu își putea permite să o adopte din cauza costurilor.

„M-a întrebat: ‘Ce pot face pentru a strânge bani și a adopta pisica?’ Simțea că nu poate trăi fără ea”, a spus mama sa.

Luca și-a pus rapid în practică planul și, după câteva săptămâni de muncă, a avut suficienți bani pentru a o aduce acasă pe Pebble.

Acum, Luca se gândește deja la noi metode de a câștiga bani pentru a salva și mai multe animale, iar mama sa este extrem de mândră de el.

„Am cel mai minunat copil. Faptul că este atât de conștient de criza salvării animalelor este extraordinar”, a adăugat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`