Prima pagină » National » Un copil de 4 ani din Buftea ce se plimba cu trotineta a fost lovit mortal de o maşină

Un copil de 4 ani din Buftea ce se plimba cu trotineta a fost lovit mortal de o maşină

24 iun. 2022, 15:24,
în National

Un şofer a accidentat mortal un copil de 4 ani din Buftea şi a fugit de la locul accidentului. Tragedia a avut loc seara trecută, în localitatea Buftea din apropierea Capitalei. Copilul se plimba cu o trotinetă când a fost lovit şi a murit în drum spre spital. În cele din urmă, şoferul s-a prezentat din proprie iniţiativă la poliţie.

Un copil de 4 ani din Buftea a fost lovit mortal de o maşină

Un copil de 4 ani ce se plimba cu trotineta pe stradă, în Buftea, a fost accidentat mortal, noaptea trecută, după ce a fost lovit de un autoturism. Tragedia a avut loc în jurul orei 22:00. Şoferul a fugit de la locul accidentului, însă s-a prezentat mai târziu la sediul poliției din Buftea.

Echipajele medicale care au sosit de urgenţă la faţa locului l-au resuscitat pe băieţel, dar din păcate, micuţul a murit în drum spre spitalul Grigore Alexandrescu, din Bucureşti.

Martorii au precizat că băieţelul mergea împreună cu mama sa pe stradă şi, la un moment dat, fiind pe mijlocul drumului, a fost lovit de un autoturism care mergea cu o viteză destul de mare, mai exact cu 110 Km/h.

Pe imaginile obţinute de pe camerele de supraveghere se observa că şoferul maşinii avea viteză foarte mare şi nu a reuşit să evite impactul.

„În această seară, polițiștii din Buftea au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bd Muncii a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Conducătorul auto nu a fost găsit la fața locului de către polițiștii orașului Buftea, însă acesta s-a deplasat la sediul Poliției din Buftea pentru cercetări. Echipajul medical sosit la fața locului efectuează manevre de resuscitare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. La acest moment, polițiștii rutier din Ilfov desfășoară activități pentru stabilirea situației de fapt de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanţii IPJ.

Polițiştii din Ilfov anchetează acum cazul pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Un puști de 15 ani a furat o mașină și a făcut spectacol pe străzile Iașului

Într-o altă ordine de idei, amintim faptul că în cursul nopţii de joi spre vineri, 24 iunie, un puști în vârstă de doar 15 ani a furat un autoturism şi a gonit pe străzile din Păcurari. Oamenii legii au pornit imediat în urmărirea acestuia care, potrivit informaţiilor, avea peste 120 de km/h. După o urmărire ce s-a desfășurat ca în filme, tânărul a fost prins sub podul de la ERA.

Nu este prima oară când un șofer teribilist conduce noaptea pe străzile Iașului. Vă aducem aminte că cea mai recentă tragedia s-a petrecut în urmă cu o săptămână, atunci când o femeie a omorât patru muncitori de la CITADIN.

Într-un comunicat oficial, oamenii legii au precizat faptul că în jurul 00.30 au depistat un conducător auto care efectua drifturi în parcarea unui supermarket din zona Păcurari. Polițiștii au încercat să îl oprească pentru a-l legitima, însă tânărul a demarat în trombă. După o cursă ca în filme, tânărul a făcut un accident și a încercat să fugă fiind depistat la scurt timp de agenți. În cauză, i-a fost întocmit dosar penal pentru furt dar și pentru conducerea unui autoturism fără drept.

Din fericire, acest eveniment nu a produs victime, spre deosebire de cazul ce a avut loc aseară în Buftea, unde un copil de 4 ani ce se plimba cu o trotinetă a fost lovit mortal de un autoturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024