Prima pagină » Actualitate » Un copil de 3 ani, lăsat nesupravegheat pentru scurt timp, a murit după ce a căzut într-o piscină
Un copil de 3 ani, lăsat nesupravegheat pentru scurt timp, a murit după ce a căzut într-o piscină

Un copil de 3 ani, lăsat nesupravegheat pentru scurt timp, a murit după ce a căzut într-o piscină

22 iul. 2024, 22:00,
BZI.ro, în Actualitate

Un copil de 3 ani, lăsat nesupravegheat pentru scurt timp, a murit, luni, după ce a căzut într-o piscină, în Tulcea. Copilul era în vacanţă cu părinţii.

Echipajele de salvare venite la fața locului nu au reușit să îl salveze. Copilul şi părinții săi erau cazați la o pensiune din Dunavățu.

La fața locului au ajuns și medicii de pe elicopterul SMURD trimis din Constanța, însă micuțul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Cazul a fost preluat de polițiștii din Tulcea care vor încerca să stabilească cum s-a întâmplat tragedia cu exactitate și cine se face vinovat.

Un copil de 8 ani din judeţul Suceava a murit

Reamintim faptul că un copil de 8 ani din judeţul Suceava a murit după ce o poartă de pe stadionul comunei Vama a căzut peste el în timp ce doi adolescenți încercau să facă tracțiuni, relatează News și Monitorul de Suceava.

Incidentul a avut vineri, unde pe stadion se aflau mai mulți copii.

Doi adolescenți în vârstă de aproximativ 14 ani s-au prins de bara transversală a unei porți de fotbal de mici dimensiuni, cu intenția de a face tracțiuni. Din cauza greutății celor doi copii, poarta nu a mai stat în echilibru, a căzut și l-a lovit direct în cap pe băiatul în vârstă de 8 ani, scrie Monitorul de Suceava.

Copilul ar fi murit chiar în drum spre spital, în ambulanță.

Primarul comunei Vama, Nicolai Baltag, a precizat că porțile de mici dimensiuni, folosite pentru antrenamente sau jocuri pe jumătate de teren, nu aveau un sistem de prindere corespunzător.

„Le-am cumpărat acum maximum doi ani. Din ce am înțeles de la antrenorul care se ocupă de copii, se pare că sistemul de prindere al acelor porți nu era corespunzător și de aici s-ar fi produs nenorocirea. Dar nu ne putem pronunța noi, ci lăsăm poliția să stabilească totul. Noi am pus la dispoziție filmările de pe camerele de supraveghere și așteptăm concluziile, iar dacă va mai fi nevoie și de alte documente sau informări vom colabora cu poliția. Stadionul era deschis și avea acces oricine, iar faptul că s-a întâmplat ce s-a întâmplat nu poate decât să ne mâhnească”, a spus primarul Nicolai Baltag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
22 iulie 2024
22 iulie 2024