Prima pagină » Titlurile zilei » Un copil de 12 ani din Iași și-a găsit tatăl mort, cu un cuțit înfipt în inimă. Băiatul s-a întors de la joacă atunci când prietenii săi i-au spus că ușa casei este deschisă – FOTO, VIDEO

Un copil de 12 ani din Iași și-a găsit tatăl mort, cu un cuțit înfipt în inimă. Băiatul s-a întors de la joacă atunci când prietenii săi i-au spus că ușa casei este deschisă – FOTO, VIDEO

23 iun. 2020, 04:00,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Un copil de 12 ani și-a găsit tatăl mort într-un apartament din Iași. Băiatul era afară, la joacă, atunci când un prieten i-a spus că ușa apartamentului în care locuiește este deschisă. Atunci, copilul a urcat să vadă de ce lăsase tatăl său ușa deschisă. A descoperit că tatăl său este mort, cu un cuțit înfipt în inimă

Sinucidere macabră la Iași. Un copil de 12 ani și-a găsit tatăl mort în apartament, cu un cuțit înfipt în inimă. Ieri, după-prânz, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că un bărbat este mort în locuință cu un cuțit înfipt în inimă. Imediat un echipaj medical a ajuns la fața locului, împreună cu polițiștii. Medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Bărbatul murise de aproximativ o oră înainte de a se face apelul. În vâstă de 41 de ani, Dan nu era tocmai un bărbat model, asta spun vecinii. De multe ori din apartamentul în care bărbatul locuia împreună cu soția și cei doi copii se auzea scandal.

„Din apartamentul lor se auzea scandal. Eu am intervenit de câteva ori, am sunat la poliție. Erau chinuiți copiii și soția lui… Acum nu știu ce s-a întâmplat, am auzit că și-a băgat un cuțit în piept și a murit”, a spus o vecină.

Fiul bărbatului a fost cel care l-a găsit mort, cu cuțitul înfipt în piept

Ieri, când bărbatul s-a sinucis, fiul său în vârstă de 12 ani era la joacă. Când l-a găsit pe tatăl său mort, a pus mâna pe telefon și a anunțat-o pe mama lui.

„Băiatul era afară, în parc cu surioara lui. Copiii i-au spus că ușa de la apartament e deschisă. Atunci l-a găsit mort”, a completat o vecină.

Polițiștii ieșeni au deschis în acest caz un dosar penal.

„Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Din câte se pare, bărbatul în vârstă de 41 de ani a folosit un cuțit de bucătărie, iar lama acestuia ar fi ajuns chiar în inimă.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru a fi stabilite cauzele decesului

Situația familiei nu era tocmai una roz, din câte spun vecinii. Mama copiilor lucra în confecții, iar tatăl în construcții. Cu toate acestea, deși nu încasau foarte mulți bani pe lună, copiii erau bine îngrijiți.

„De copii, ea avea grijă… el mai puțin. L-am văzut de multe ori cu sticle de alcool….Nu era totul bine între ei. Dumnezeu să îl ierte”, a spus o vecină.

Ieri, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior vor fi stabilite cauzele decesului. Acum, în urma sa au rămas doi copii minori și o soție care va trebui să aibă grijă de cei mici.

Un alt bărbat a fost găsit mort de cel mai bun prieten. S-a sinucis

În vara anului trecut, un alt bărbat s-a sinucis la Iași. Atunci, un tânăr în vârstă de 30 de ani a luat o decizie prin care a șocat un oraș întreg. Bărbatul a fost găsit fără suflare într-un apartament dintr-un bloc din Iași, în cartierul Tătărasi, chiar de cel mai bun prieten al lui. Acesta locuia în chirie, dar se pare că ascundea o dramă peste care nu mai putea sa treacă de ceva timp. În momentul în care prietenul lui a intrat în apartament, l-a găsit fără suflare și fără urme de violență pe corp. Acesta a pus mâna pe telefon și a sunat la numărul unic pentru situații de urgență, 112. Imediat, un echipaj medical s-a deplasat la fața locului, pentru a încerca să-l ajute pe tânărul în vârstă de 30 de ani. Cu toate acestea, medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul, cu toate că au făcut numeroase eforturi pentru a-l readuce la viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`